Jump to content

mac manoj

mac manoj

Member Since 09 Mar 2010
Offline Last Active Aug 04 2012 06:45 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: (GUIDE) P5KPL-AM Install guide, Near perfect!

18 March 2010 - 01:08 PM

hi all,

i have managed to install SnowLeopard(10.6.2) universal Distro 3.6 on my ASUS P5PE-VM mobo with the following softwares.

1) boot loader – asus_p5w-dh_boot132.iso – with the string : cpus=1 -x -v
2) Snow Leopard universal distro v3.6

but after installation on first boot the cursor blinks at the following line… and no progress for hours

[codebox]Darwin/x86 boot v5.0.132_dfe_r146
503MB memory
VESA v3.0 7MB (Intel®865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS)

Loading Darwin/x86
Loading kernel mach_kernel
Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40.
Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40.
_[/codebox]

can anyone guide me whats going wrong with the booting process.

I have tried with the following

1) Booted through Darwin Universal booter [failed].- grey apple screen with spining wheel
2) Reinstalled OSX - grey apple screen with spining wheel on first boot.
3) Booted with flags : cpus=1 -x -v, - grey apple screen with spining wheel on first boot.

My Hardware Spec
---------------------
MotherBoard - Asus P5PE-VM BIOS version 1501.
CPU - Intel Core 2 Duo 2.93 Ghz
Ram - 512 MB SDRAM Hynix Memory Module.
HDD - Seagate 40GB IDE (7 Years Old) - no problem found using DiskUtility and formated with GUID Partition table
DVD ROM - LG SATA DVD + RW

any help is greatly appreciated.

thanks,
mac.manoj

In Topic: Modified boot-132 Bootloader

17 March 2010 - 06:39 AM

hi all,

i have managed to install SnowLeopard(10.6.2) universal Distro 3.6 on my ASUS P5PE-VM mobo with the following softwares.

1) boot loader – asus_p5w-dh_boot132.iso – with the string : cpus=1 -x -v
2) Snow Leopard universal distro v3.6

but after installation on first boot the cursor blinks at the following line… and no progress for hours

Darwin/x86 boot v5.0.132_dfe_r146
503MB memory
VESA v3.0 7MB (Intel®865G Graphics Chip Accelerated VGA BIOS)

Loading Darwin/x86
Loading kernel mach_kernel
Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40.
Loading HFS+ file: [mach_kernel] From 422ed40.
_

can anyone guide me whats going wrong with the booting process.

I have tried with the following

1) Booted through Darwin Universal booter [failed].- grey apple screen with spining wheel
2) Reinstalled OSX - grey apple screen with spining wheel on first boot.
3) Booted with flags : cpus=1 -x -v, - grey apple screen with spining wheel on first boot.

My Hardware Spec
---------------------
MotherBoard - Asus P5PE-VM BIOS version 1501.
CPU - Intel Core 2 Duo 2.93 Ghz
Ram - 512 MB SDRAM Hynix Memory Module.
HDD - Seagate 40GB IDE (7 Years Old) - no problem found using DiskUtility and formated with GUID Partition table
DVD ROM - LG SATA DVD + RW

any help is greatly appreciated.

thanks,
mac.manoj
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy