Jump to content

wantse

wantse

Member Since 19 Feb 2010
Offline Last Active Nov 11 2014 05:16 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Nvidia 440GT with Lion GM

13 July 2011 - 06:47 AM

i had instal with your tutor ,but i cannot play movie ,,still blank black on my vlcplayer

In Topic: DSMOS has arrived

05 July 2011 - 03:22 PM

Same problem ,
but only ATI hd4870 , if a change the card to hd5750 or using integrated graphics card no problem. So i think the problem the hd4870 but dunno why , lots of people using this card.

Any advice?

i use nvidia GT440 same problem ... dsmos has arrived

In Topic: GIGABYTE NVIDIA GT 440 1GB DDR5

22 June 2011 - 08:26 AM

great it work
first i instal cuda driver use
http://www.kexts.com...m...=658&page=2
then i use this kexts with kext helperb7
http://www.kexts.com...idia_gt440.html
restart
and i got GT430 with qe ci...and i edit plist on natit.kext to GT440

In Topic: GIGABYTE NVIDIA GT 440 1GB DDR5

21 June 2011 - 06:08 AM

i have zotac GT 440 1 Gb ddr 3

zotac spec
i use chimera 1.4.1 bootloader >>>> result GPU Nvidia unknow 32 Mb
then i use natit kext from kext.com
natit kexts>>>>>it shown GT430 1024Mb but still no qe/ci

In Topic: problems with gt240

05 June 2011 - 01:35 PM

i had sparkle nvidia gt 240 1 Gb same problem to with my snow leopard server
but in my snow leopard it works ,i use EFIstudio i chose 9800Gt 1Gb patch
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy