Jump to content

roidm

roidm

Member Since 14 Aug 2005
Offline Last Active Private
****-

Posts I've Made

In Topic: Mavericks kernel testing on AMD (formerly Mountain Lion kernel testing on AMD)

24 August 2014 - 01:10 PM

Bro can you upload from 10.9.4 iohidfamily

from 10.9.2 iohid work great but i think from 10.9.4 would be greater

the attached one is from 10.9.4 

In Topic: Yosemite OS X 10.10 testing on AMD

05 August 2014 - 08:36 PM

you should contact to modbin , he knows a lot about this subject and he did this kind of work in the past with great success

In Topic: Clover and AMD CPU

25 January 2014 - 05:19 PM

hi there, i use clover in uefi mode, it works perfect, no problems so far

In Topic: [AMD] General Chat, Questions & Answers

15 January 2014 - 04:58 PM

I want to use Chameleon but my System reboots with AMD Kernel.

 

Only Clover is working but it's only detect 1-2 cores.

 

Someone can help me to solve?

 

Also still no luck running 10.9.2, stucks in boot.

Clover works fine here, same cpu and asus motherboard, it boots perfectly fine in uefi mode, what's your config file?  

In Topic: [AMD] Pre-release Testing

15 January 2014 - 01:59 PM

I'm still not able to run 10.9.2 .

 

Using BSA r9 and Clover, can't reach login/desktop. It hangs it HFS mount, but i got VM Sub System On message etc. So i removed second partition, message dissapear but still hangs there.

 

Someone know a solution ?

copy AppleACPIPlatform and IOPCIFamily from 10.9.1 and try again

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy