Jump to content

iceage2609

iceage2609

Member Since 11 Feb 2010
Offline Last Active Today, 09:58 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Reboot and strange error message

Yesterday, 02:34 PM

hello

 

what drivers efi u are using ? u are using clover legacy boot ?

 

and ur clover version are outdated

 

maybe better update ur clover version 

 

good hack

Legacy boot

In Topic: Reboot and strange error message

Yesterday, 01:52 PM

hello

 

every time I see that screen is about amd cpu ..

 

post ur hardware specs

 

boot loader u are using , version

 

good hack

 

 

Thanks for answering, Sierra 10.12.6 (MacPro5,1)

Gigabyte Ex58 ud3r

Clover4243

Nvidia GTX 285

Intel Core i7-920 2.66 Ghz LGA 1366

Ram Corsair 1600Mhz 10GB

Samsung SSD 850 EVO

In Topic: Sucess Installation Sierra in Ga-Ex58-ud3R rev1.0

17 January 2017 - 07:08 PM

Just as a feedback,the last 2 issues i mentioned were fixed. The Handoff not working had to do with my wifi card. It was ON but not connected to the right DNS.

 

The bluetooth issue is really strange.I have been reading the past few days some reports from sierra users that they can not turn the bluetooth off and the solution that worked as it did for me is to connect a usb keyboard or mouse. So i bought a cheap usb mouse connected it and that's it. I can now turn off and on the bluetooth switch.

In Topic: Sucess Installation Sierra in Ga-Ex58-ud3R rev1.0

08 January 2017 - 08:50 PM

Hello. Which Clover version did you run to install? I have 2 machines with old X58 chipset and both can run Sierra very well with Clover r3650 (newer versions don't work properly) so I suggest you to try that Clover old release.

Hi there. For the usb stick i used the one included in the last uni_something app, i can't really remember the version. For my disk i run Clover_v2.3k_r3974 which i've downloaded from the Download section and check the one with BiosBlockIO.That solve the problem with the delay time during the boot.

I have no complain,it run very well and the installation wasn't a pain in the neck. Everything worked like a charm. The only one that really troubled me was the NVDAStartup kextfor the Graphics card to work.

The other issues is a routine in most installations,you know a bit change of this in the config.plist a little change of that for the audio.

 

Despite it's really an old guard :-) sierra run really smooth .iMessages work fine as well.

 

My only 2 issues and as far as i can tell maybe they don't have anything to do with the clover-hackintosh thing is the handoff and the ON_OFF for the bluetooth.I guess handoff needs a combination of log-ins-out of the icloud in both of my devices or something like that but i don't know what and the bluetooth despite it works just fine,can't be turned off.That's strange.

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy