Jump to content

kif.007

kif.007

Member Since 10 Jan 2010
Offline Last Active Today, 07:34 AM
-----

#2508040 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 04 October 2017 - 06:03 AM

Hi JaygridThat's how I did. 1 - download High Sierra on App store (in Application)2 - I used BootBuddy to create USB keys.3- Once the installation keys finish, I have installed Clover 4221 (ESP) on usb keys4 - In clover on usb keys:Install your DSDT, Config.plist, and your Kexts in folder 10.13 and other5 - Starts and installs H.Sierra. (Two part installation) Normally must workHere are my files if this can help. PS: I had this reboot problem, which I corrected by putting in clover / kexts / 10.13 and other folder NullCPUPowerManagement.kext Attached Files  Archive.zip 1006.25KB 21 downloads

#2507021 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 02 October 2017 - 02:53 PM

Hello,A small question about the Z400. Does your firewire work? Since the installation on Z400 I can not make it work. Rockey12 I noticed that in your config.plist there are settings for your firewire 'rubrque device', I tried to apply them but nothing done. I would like to know how you found these parameters with IOregistry?Thank you.Otherwise everything works, it's just one more firewire (history of perfection).Thank you guys

#2506843 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 02 October 2017 - 09:46 AM

Hello everyone. I just installed the final version of Mac OS Hihg Sierra without any problems.To do this I used:For the creation of the USB key the utility provided by Rockey12 namely BootBuddy.app (very good).Then I installed HighSierra without any problems.For what uses an nvidia graphics card like me, when installing nvidia drivers, I had an error, after research I read that I had to modify the RTvariables in clover in order to pass CsrAticeconfig to 0x00, then to put it back in 0x67 and everything works.I want to thank Rockey12, Jaymack as well as Chris1111 (for his installers, as they really are), but also the whole community for their work. Thanks to ALL.   Attached Files  img.png 1000.79KB 0 downloads

#2460472 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 11 July 2017 - 06:16 AM

For Sierra I also added in Clover / Kext, the following kexts:NvidiaGraphicsFixup.kextLilu.kext Then I applied AGDPFix post install

#2459744 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 10 July 2017 - 05:43 AM

If you use my EFI Z400 folder in config.plist, then System Parameters the NvidiaWeb option is checked, may be related to your problem.

#2459450 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 09 July 2017 - 02:48 PM

test with ithttps://www.dropbox....d Z400.zip?dl=0 This one for sierra https://www.dropbox....I Z400.zip?dl=0

#2445923 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 16 June 2017 - 04:13 PM

@Rockey12High Sierra 10.13 Beta: Everything works audio, wifi, network, usb, bluetooh ... for now, there is only graphic acceleration that does not go, but I knew it (GTX960, for now I test several chosen). I will post afterwards comment I installed (odd, car I have not stopped to take my head for my SSD, but this is a function of the first shot). I wanted to reward for your dedication to this forum. Thanks again. To Install High Sierra on HP Z400 without problems:  First, you will need to install Install MacOS 10.13 Beta.app in your Applications folder. Then you will have to right-click, then display Show Package Contents / Contents / Shared Support and from there mount InstallESD.dmg.Once mounted, you will find the folder Packages and Core.pkg. Double-click Core.pkg and install MacOS to the desired partition, SSD, or HDD (previously formatted in HFS +). When finished, mount BaseSystem.dmg and then copy System / Library / CoreServices / boot.efi and pa...

#2442737 Erreur OSInstall sur Asus P8z77-v Pro

Posted by kif.007 on 12 June 2017 - 10:17 AM

MATgen84 essai ça c'est nickel Pour une installation parfaite sans problèmes, @ Chris1111 nous a fait une petite utilité qui est géniale. Pour ma part, je n'avais aucune installation d'office sur trois machines différentes. Je tiens à remercier @ Chris1111 pour son travail. Grand merci !!!!!!!!! Outil: OS X Base System High SierraLiens avec la vidéo:  Franchement, Chris1111, vous êtes le meilleur ...  Lien : https://drive.google...EN4N1k1N2c/view

#2442696 Mac os High sierra installation attempts

Posted by kif.007 on 12 June 2017 - 09:48 AM

For a perfect installation without problems, @ Chris1111 has made us a small utility that is great. For my part I had no galley installation on three different machine. I want to thank @ Chris1111 for his work. Big thank you !!!!!!!!! Tool: https://drive.google...iew?usp=sharingLinks with video: http://www.hackintos...cos-high-sierra Frankly @ Chris1111 you are the best ...

#2442155 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 11 June 2017 - 05:16 PM

Hello the boyHas anyone managed to run macros high sierra on Z400, for now I can install without problem but after reboot problem with USB. An idea? Thank you for your answers.

#2380259 MacOS Sierra Installation on Asus S550C Laptop

Posted by kif.007 on 08 March 2017 - 07:54 AM

All kexts must be in EFI \ Clover \ Kexts except IOGraphicsFamily.kext which must be in S \ L \ E, for me all works with this Clover, I'm currently in 10.12.4 Beta 5. Here is my Clover file. Current version of clover r4003 Attached Files  CLOVER S500c.zip 4.56MB 34 downloads

#2341703 Nvidia Web Driver updates for macOS Sierra (UPDATE 07/21/2017)

Posted by kif.007 on 31 December 2016 - 08:52 AM

to test Attached Files  GTX_Injector NVWEB.kext.zip 3.14KB 62 downloads

#2252338 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 13 July 2016 - 06:21 PM

THEOLDSHARK thank you for your EFI file I see you for the graphic acceleration functions, so tomorrow I will try to use your file to see if it works for me. I also have a GEFORCE Quadro 2000 under the hand (in case), but I'd like it to work with GTX 960, I will do tests and I will tell you. Thanks again

#2246224 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 28 June 2016 - 09:47 AM

I try with the last utility chris1111 unsuccessful probably because of the processor and after with macOS Sierra Patcher.app utility with which I can boot without problems until this window with the apple and the scroll bar not moving.I'll try with nv_disable = 1 again thank you for this speed.

#2246217 HP Z400/Z600/Z800 Workstations OS X 10.10.x/10.11.x Installation

Posted by kif.007 on 28 June 2016 - 09:06 AM

hello everyone, I can not get the installation of MacOS sierre I boot on my key without problems, this charge until the black screen of the apple with the scroll bar and it happens not nothing. I think it has to come from my graphics card (GTX 960 2GB), is that you can help me. Thank you all. Rockey12, thank you for your files I tried but without success, you have another solution, and once again thank you for your help it's cool  Z400 Attached Files  config z400.plist.zip 2.8KB 3 downloads

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy