Jump to content

holloweyed

holloweyed

Member Since 07 Jan 2010
Offline Last Active Apr 10 2011 02:56 AM
-----

Topics I've Started

NEED HELP Installing Retail Snow Leopard on AMD w/Empire EFI

04 August 2010 - 03:32 AM

Hello. I followed instructions in this video to install a retail image of Snow Leopard on an AMD system.

I boot from the Empire EFI disk, then take out the disk and insert the 10.6 retail DVD and press F5. Then, after selecting the retail image, a few lines of code (which is unreadable due to white text on a white background) appear and then I am left with a blank screen and no further action. Am I missing something?

I suppose I could install one of the distros and copy the file to another partition, but is there any way to install from a retail DVD image?

My PC is custom-built. The specs are:

Motherboard: ASUS M4A785TD-V EVO (AMD 785G chipset)
BIOS: American Megatrends v2005
CPU: AMD Phenom II X4 955 3.2 ghz Black Edition
Memory: 4 GB Adata DDR3
Video Card: ATI Radeon 4830

Error installing iDeneb v1.4 on AMD "Still waiting for root device"

07 January 2010 - 09:39 PM

I tried installing iDeneb 1.4 image (Leopard 10.5.7) by booting from a DVD-R. -v mode gives the "Still waiting for root device" error. This is all before installation begins. I tried another iDeneb release but ended up with the same problem. PC specs listed below.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy