Jump to content

ScorpionX41

ScorpionX41

Member Since 29 Nov 2009
Offline Last Active May 14 2012 06:21 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Information on VESA modes in ATI&NVIDIA bios

22 February 2012 - 05:06 PM

Got a Gainward GTX275 896MB. My Monitor got 1920x1080 resolution, but while booting it looks terrible, because its "not fullscreen" etc.

Can anyone help me?

In Topic: Realtek ALC1200 ICH10 working kext on Mavericks 10.9 and even ML, L and SL

21 October 2011 - 04:29 PM

Got a working Solution for Sound on 10.7.2 (without DSDT!) with AppleHDA.kext for ALC1200!

Remove any old AppleHDA.kext, VoodooHDA.kext or something like that.

Use Kext Utility to install the two kexts attached in this post (AppleHDA + HDAEnabler)!

For me it worked fine, very good sound without crackling like VoodooHDA!

;)

In Topic: Realtek ALC1200 ICH10 working kext on Mavericks 10.9 and even ML, L and SL

15 October 2011 - 07:14 PM

Updatet to 10.7.2. (Asus P5Q).

Sound not working anymore (nonDSDT) and VoodooHDA sounds bad.
Solution?

In Topic: Realtek ALC1200 ICH10 working kext on Mavericks 10.9 and even ML, L and SL

12 August 2011 - 10:34 PM

using ASUS P5Q with your AppleHDA.kext without DSDT in Lion.

Works good, but sound quality is a little bit bad. On PS3 and Windows 7 my Speakers sound better!

Could you please help me? Can't hear my music in Lion :P

In Topic: Lion 10.7 - NTFS Lösung?

11 August 2011 - 08:35 PM

-x

und wieder deinstallieren, läuft bei mir allerdings tadellos.


Das ist schonmal hilfreich zum deinstallieren, doch ich bin auf meine NTFS Partitionen angewiesen.

Mittlerweile komme ich zum Anmeldebildschirm, doch bevor ich mich anmelden kann kommt die Meldung, dass ich restarten soll.

sobald ich die ufsd_NTFS.fs ausm S/L/FileSystems Ordner lösche geht alles wieder, nur Paragon halt nicht.

Das Problem liegt also wohl bei dieser Datei.
Fehlt vielleicht irgendne Kext?

Bin am verzweifeln...

achja, was ich vergessen habe zu erwähnen:

Sobald ich arch=x86_64 statt i386 in die boot.plist bzw. chameleon.plist eintrage hängt der stundenlang im Startbildschirm. Das Rad dreht sich permanent, doch es kommt weder eine Fehlermeldung, noch der Anmeldebildschirm.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy