Jump to content

pablogad

pablogad

Member Since 26 Nov 2009
Offline Last Active Oct 20 2013 02:01 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: [GUIDE] *NEW* Snow Leopard Retail on ASUS P6T Deluxe V1&V2

11 March 2010 - 01:22 PM

Yes

I upload the file. I used gfxutil and in.plist (modified for 2 gpu) from aquamac forum (geforce GTS 250 512MB)

Thanks

Thanks

Did you generate string in "leopard" or "snow leopard?"

In Topic: [GUIDE] *NEW* Snow Leopard Retail on ASUS P6T Deluxe V1&V2

07 March 2010 - 10:36 AM

Dear all,

First of all, I like to thanks the Greatest Job From Dgobe and iFabio.
My first installation started with the Wziard's topic (How to Guide) with successfully (with little problems ex. sleep)

I made a new installation for update chameleon and DSDT.
Very easy installation. (Thanks Dgobe)
Boot loader: Chameleon 2 RC4/ AsereBLN 1.1.9
DSDT 3.1.3 by Fabio
Installer P6Tdeluxe package from Dgobe

However I use 2 GPU cards (BFG Nvidia GTS 250 512MB). Separately they work without problems. Together I receive a massage to turnoff and restart the PC
I use GFXutil injection to generate string HEX (PCIe 2.0 x16_1 slot blue PciRoot(0x0)/Pci(0x3,0x0) and PCIe 2.0x16_2 slot white PciRoot(0x0)/Pci(0x7,0x0)
I remove graphics enabler and edit com.apple.Boot.plist with my <string>xxx.hex - 2 card using aquamac nvidia GTS 250 512MB</string>

With 1 GPU card and 2 monitors everything works like a charm.

Someone can help me?

Thans in Advance



Hi could you please post your hex string for graphic card.

Thanks

In Topic: [GUIDE] *NEW* Snow Leopard Retail on ASUS P6T Deluxe V1&V2

03 March 2010 - 04:31 PM

Hi All

Many thanks for this helpful thread:

System:

MB: Asus P6T Deluxe Ver 2

CPU: i7 920 @2.66

Mem: Corsair 6gb

Gfx: Zotac GTS 250 (VGA, DVI, HDMI)

Monitor: Phillips 230c (x 2)

System: 10.6.2

I'm a total newbie to this scene so please bear with me.

I used the provided boot 123 and retail 10.6.2 disk to install system. I'm having difficulty getting my gfx card dual display to work on VGA and DVI. VGA shows at full resolution 1920 x 1080; when i try DVI I get a black screen

I noticed in system profiler that my gfx card is shown as unknown and I've tried the following fixes without any degree of certainty or success:

1. AquaMac's GFX - generated GFX string (in snow leopard as I don't have leopard) and pasted into apple....plist file in "Extras" folder

2. Installed following Kexts: NVEnabler 64.kext, NVDANV50Hal.kext NVDAResman.kext using Kext Utility.

I've been messing around with this for the past 2+ weeks and would appreciate any advice/assistance.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy