Jump to content

Breathless

Breathless

Member Since 10 Nov 2009
Offline Last Active Feb 21 2014 11:44 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

15 September 2012 - 05:46 AM

Ok, so after installing the new drivers, I have tried the following on my new mountain lion installation:

Repaired permissions from my Mountain Lion installation thumbdrive to see if maybe they just weren't installed properly.

Booted without your latest DSDT with both graphicsenabler=yes and graphicsenabler=no

Booted with your latest DSDT with both graphicsenabler=yes and graphicsenabler=no

Using the HDMI port instead of the Display port thinking it just may not be initializing the correct port.

A Voodoo dance.


Nothing seems to have helped :)


It is important to note that when I check it in verbose mode it says the NVDAGF100Hal.kext is "loaded and registered" and there are no geforce related issues to speak of.

Also, when the screen goes black there is no hard drive activity afterwards. I would think that if the system was still booting properly - yet without working graphics - that I would still see some activity.

In Topic: Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

13 September 2012 - 03:45 PM

I'm going to double check on my other installation, but on my new installation, doing graphicsenabler=yes has not gotten rid of the black screen... This was with the DSDT taken out, so maybe i'll try doing graphicsenabler with it back in. I'll have to do some testing.

In Topic: Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

12 September 2012 - 03:43 PM

The new drivers are working!!!! The installer did not work for me though. I had to "show package contents" -> contents -> packages -> "show package contents" of webDriverPayload_68z6s -> extract Archive.pax.gz

bo0m all the kext files are there for you to manually install. It's a beautiful thing. I hope you get that other problem worked out (TUFS). It seems like it might be a network card issue, but I honestly have no clue lol.


I noticed the same thing about all the drivers being right in there, but when I checked them they did not appear to have the device ID for our cards in there.... Did you have to modify yours prior to installing?

I used the installer to install mine for giggles and instead of getting stuck at TUFS, I now get a black screen. So, some progress I guess....

In Topic: Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

12 September 2012 - 02:22 AM

I'll give em a shot and report back

In Topic: Asus GTX 580 Mountain Lion 10.8.1 - Not natively working

11 September 2012 - 09:32 PM

I'm having the same problem with my ASUS DirectCU II GTX 570 - Everyone says the gtx 570 is natively supported, but I'm stuck at 1280x1024 with crappy performance :(


Just with Mountain Lion right? I had it fully working with QE/CI in Lion.... Glad I found someone else with my issue.

Do you have the same error messages that I do during boot in verbose mode?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy