Jump to content

harimurtie

harimurtie

Member Since 20 Oct 2009
Offline Last Active Oct 28 2016 09:54 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Nvidia GeForce Gt 610 with MacOs Sierra Black screen

14 October 2016 - 01:18 AM

Try what you suggest with no luck. Still got into login screen,and after password and enter,freeze,still on login screen.my laptop is not optimus one,only nvidia.i also try install elcapitan 10.10.4 last night and gt520m is run good.still usr 10.10.5 as my daily osx.
Try what you suggest with no luck. Still got into login screen,and after password and enter,freeze,still on login screen.my laptop is not optimus one,only nvidia.i also try install elcapitan 10.10.4 last night and gt520m is run good.still usr 10.10.5 as my daily osx.

In Topic: Nvidia GeForce Gt 610 with MacOs Sierra Black screen

13 October 2016 - 07:39 AM

Hi mirone.im very interested with your finding. I myself had gt520m on a laptop that stop working in sierra.work fine previously in lion to elcapitan. At first i thought it because of metal things,but since i know gt210 or even gt310m tesla is working,then it probably not the case.based on many info i gathered,few fermi work, eg .gt540m,gt630m,gt730,gt525m,gt615(m) No idea on how thia will help but when i saw this few wiki pages about 500,600,and 700 series, i've conclude that fermi ones which work in sierra is the one with code gf-10x.for example,my gt520m code name is gf-119.as for gt610 i believe the code name is GF119-300- A1. As for gt540m for example the code name is gf108.
Here some wiki..
https://en.m.wikiped...orce_500_series
https://en.m.wikiped...orce_600_series
https://en.m.wikiped...orce_700_series
Im no good with kext binary,cant understand that code language,but perhaps people with knowledge will.

In Topic: How to fix ASMedia USB 3.0 on El Capitan ?

17 December 2015 - 12:59 AM

still work in 10.10.3 15d9c.

Attached File  Screen Shot 2015-12-17 at 7.56.15 AM.jpg   86.93KB   19 downloads

In Topic: How to fix ASMedia USB 3.0 on El Capitan ?

16 December 2015 - 12:14 AM

[attachment=175842:Screen Shot 2015-12-16 at 7.04.07 AM.png]second to carbo178. usb3 port not detected in system information-USB, maybe because messy DSDT, but old caldigit i used in ML and Yosemite could be loaded, and USB 2 flashdisk is detected. cant test its speed since dont have usb3 device.

Attached File  Screen Shot 2015-12-16 at 7.04.07 AM.jpg   90.12KB   5 downloads

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy