Jump to content

basjes

basjes

Member Since 08 Aug 2006
Offline Last Active Jul 20 2010 06:47 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

24 August 2007 - 09:44 PM

try my X1950PRO PCI-E 256mb Installer ^_^

http://rapidshare.co...0PRO_Driver.dmg
Supported: Dual DVi, QE, CI, Rotation, Sleep and Resolution.

Thanks to:
Jccool for the ATINDRV.kext and Natit.kext

Bronya_Dmitrik for the ATIRadeonX1000VADriver.bundle, ATIRadeonX1000GLDriver.bundle, ATIRadeonX1000GA.plugin and atiradeonx1000.kext



somehow i cannot get my sapphire radeon 1950 pro 512MB pci-e to work with any of the methods described.
This installer was my last hope.
I have native resolution of 1920x1200 on my dell 2407, but no QE or CI.

Anyone got any suggestions? I would greatly appreciate it.

Info(in Dutch):
Posted Image

In Topic: Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

09 August 2007 - 07:12 AM

I will try this as soon as i get home from work.

Thanks a lot. :thumbsup_anim: I will keep you posted

In Topic: Official Uphuck v1.4i 10.4.9 Installation DVD thread

30 July 2007 - 07:24 PM

first of all great work. :thumbsup_anim:
some how i can't get it to play nice.
install went fine, but when i boot OSX it presents me wit a login window.
I have tried severall times but this anoying login window keeps popping up

Anyone got a clue how to log in? I haven't made a user ye so i don't know username or password

Thanks a lot.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy