Jump to content

fattire357

fattire357

Member Since 16 Sep 2009
Offline Last Active Jul 10 2011 07:57 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Asus P8P67 Pro install guide

30 June 2011 - 03:22 PM

Anyone get iPad charging working? The board supports it, but comes with a Windows 7 AI charging application. Not sure if that application is required...



BY the way, this whole package business that has the drivers / bootloader pre-loaded + has a boot CD if you mess up is so nice...

In Topic: anyone succedd to get magic trackpad fully working?

30 May 2011 - 03:36 PM

No issues here either. Maybe you don't have bluetooth support under Lion?


Using Belkin USB bluetooth dongle.

In Topic: ATI Radeon HD 5450 Working On Snow Leopard

20 May 2011 - 09:10 PM

Actually, if you dual-boot with Windows, use the Radeon BIOS Editor *or* GPU-Z from techPowerUP (http://www.techpowerup.com) to extract your GPU's BIOS (either utility will do). Both save the file with a .BIN extension; simply rename it so it has a .ROM extension (either in Explorer in Windows pre-copy or in Finder post-copy) and use the renamed extracted file instead of the one from the archive.



Ahhh that's how, thanks

In Topic: Asus P8P67 Pro install guide

07 May 2011 - 06:12 PM

That install package for the LAN works like a charm but the update to 10.6.7 still messes everything up. I took pictures of what I get after the restart. Plus, does anyone know how to get an ATI 5670 up and running? Thanks a lot. you guys rock!!



Ugh I was hoping I'd figure something out from that error log but I didn't see anything off in it (unless someone else here knows more).

I had similar issues getting my ATI 5770 running upon upgrading to 10.6.7, so I think your graphics card is crashing everything (and the LAN is just a distraction). One thing that changes in that update is that Apple updates the graphics drivers. Maybe try updating to 10.6.7, then before restarting, install Andy's package, which will replace some of the graphics drivers with modified versions.

In Topic: Asus P8P67 Pro install guide

07 May 2011 - 03:58 AM

Hey Andy.

my system consists of

Asus P8P67 B3 rev 3.0
i5 2500k
ati 5670
1tb WD hard drive

The boot disk works great. I get OS X 10.6.3 installed but when I upgrade to 10.6.7 or 10.6.6 the computer just hangs at the grey screen with darker grey apple loader with the thing spinning. It will boot on its own with out the boot disk if I dont update. plus my LAN and video card don't work. i guess the LAN is different than the PRO board so different drivers. I am new to all of this so I don't know how to boot into smart mode or fix things. I just redo the original install and go from there so if you have any tips for me i would appreciate it. Thanks.


Try typing "-v" at the bootloader and see what fails during startup. As for the internet, since you have the non-pro motherboard you have to install a different kext for internet:
http://lnx2mac.blogs...osx-driver.html
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy