Jump to content

Zork UA

Zork UA

Member Since 23 Aug 2009
Offline Last Active Jan 25 2012 04:49 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Atheros AR928x. Says it's connected, can't access internet

25 October 2011 - 02:39 PM

I have same problem right now. Sometimes after reboot wifi is working, not sure how, but then again pings fail even to local IP and it's down. But getting IP fine, router says it's connected also. Using WPA2 Personal, system version is 10.7.1. Connection to LAN on same system works fine.

P.S. Network controller: Atheros Communications Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) (rev 01).

In Topic: [GUIDE] How to install OSX LION on ZOTAC IONITX P-E

13 October 2011 - 10:10 AM

I updated from 10.7.1 (Server) to 10.7.2 (Server) and it's working fine when the system is up.

Only while booting, my 2nd harddrive spins one time down and up.

But it works fine when the system is up!

Today I'll check boot messages in verbose mode.

thanks for info, was also updating Server 10.7.1, wanted to know should I.
seems like everything's fine now :)

In Topic: Full solution for Zotac IONITX Atom 330 for 10.6.x SL

13 October 2011 - 08:03 AM

hey, did anyone installed 10.7.2 update?
btw, hat should I do if USB HDD/sticks aren't working when plugged after start up?

In Topic: [GUIDE] How to install OSX LION on ZOTAC IONITX P-E

13 October 2011 - 08:02 AM

10.7.2 final works. Of course you must reinstall the AppleHDA.kexts.

But when booting, my 2nd harddrive spins down and up... ??? If the system is up, everything works.

you updated from 10.7 and it's working fine?

In Topic: Full solution for Zotac IONITX Atom 330 for 10.6.x SL

18 August 2011 - 08:16 PM

I'm not sure about solution of my problems before, but seems like for now everything's working fine except dual desktop. anyone has idea how to fix that?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy