Jump to content

anotherlogin

anotherlogin

Member Since 28 Jul 2009
Offline Last Active Jun 16 2010 04:44 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: OSX on Intel DG31PR Problems

23 February 2010 - 08:27 AM

First of all i would like to thank everybody who has contributed to this topic. Your experience and advice is much appreciated.

Take a look at this picture:

Posted Image

Does anybody else get this? It should list ICH7 Controller but it seems to be blank?

Now i have been playing around with device id's for hours but still nothing! This could be related to the LEGACY option for drive configuration in bios, I get the same thing when Selecting NATIVE mode. From what i can tell it looks like OSX is seeing the SATA ports as IDE but still listing them as Serial-ATA device in System Profiler, if that makes sense?

IORegistryExplorer path: IODeviceTree:/PCI0@0/IDE1@1F,2/CHN0@0

Its also listed as a ICH7 device in IORegistryExplorer, so it looks like OSX detects the device but doesn't list it in System Profiler?

Any solutions? Anyone else noticed this? Strange!

In Topic: [Guide][Success] 10.6.6 Intel DG31PR GeForce 9800GT

23 February 2010 - 08:23 AM

First of all i would like to thank everybody who has contributed to this topic. Your experience and advice is much appreciated.

Take a look at this picture:

Posted Image

Does anybody else get this? It should list ICH7 Controller but it seems to be blank?

Now i have been playing around with device id's for hours but still nothing! This could be related to the LEGACY option for drive configuration in bios, I get the same thing when Selecting NATIVE mode. From what i can tell it looks like OSX is seeing the SATA ports as IDE but still listing them as Serial-ATA device in System Profiler, if that makes sense?

IORegistryExplorer path: IODeviceTree:/PCI0@0/IDE1@1F,2/CHN0@0

Its also listed as a ICH7 device in IORegistryExplorer, so it looks like OSX detects the device but doesn't list it in System Profiler?

Any solutions? Anyone else noticed this? Strange!

In Topic: Osx 10.6 on Intel DG31PR

23 February 2010 - 07:36 AM

First of all i would like to thank everybody who has contributed to this topic. Your experience and advice is much appreciated.

Take a look at this picture:

Posted Image

Does anybody else get this? It should list ICH7 Controller but it seems to be blank?

Now i have been playing around with device id's for hours but still nothing! This could be related to the LEGACY option for drive configuration in bios, I get the same thing when Selecting NATIVE mode. From what i can tell it looks like OSX is seeing the SATA ports as IDE but still listing them as Serial-ATA device in System Profiler, if that makes sense?

IORegistryExplorer path: IODeviceTree:/PCI0@0/IDE1@1F,2/CHN0@0

Its also listed as a ICH7 device in IORegistryExplorer, so it looks like OSX detects the device but doesn't list it in System Profiler?

Any solutions? Anyone else noticed this? Strange!

In Topic: SL KP on boot Intel DG31PR

23 February 2010 - 07:30 AM

First of all i would like to thank everybody who has contributed to this topic. Your experience and advice is much appreciated.

Take a look at this picture:

Posted Image

Does anybody else get this? It should list ICH7 Controller but it seems to be blank?

Now i have been playing around with device id's for hours but still nothing! This could be related to the LEGACY option for drive configuration in bios, I get the same thing when Selecting NATIVE mode. From what i can tell it looks like OSX is seeing the SATA ports as IDE but still listing them as Serial-ATA device in System Profiler, if that makes sense?

IORegistryExplorer path: IODeviceTree:/PCI0@0/IDE1@1F,2/CHN0@0

Its also listed as a ICH7 device in IORegistryExplorer, so it looks like OSX detects the device but doesn't list it in System Profiler?

Any solutions? Anyone else noticed this? Strange!
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy