Jump to content

stefano.85

stefano.85

Member Since 28 Jun 2009
Offline Last Active Apr 14 2014 07:34 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: nVIDIA Retail Drivers for Mavericks

11 February 2014 - 07:53 PM

That copy of NVDAStartup is the original one. You should copy that to /S/L/E and overwrite the one installed by the web drivers. Then delete all the nvidia *Web.kext files (GeForceWeb.kext etc) and rebuild your cache.

 

in my experience, overwriting the original nvdastartup.kext into s/l/e without removing *web. kext files, did the trick.

remember to repair permission & cache.

In Topic: nVIDIA Retail Drivers for Mavericks

10 February 2014 - 09:04 PM

On my 660ti I had the black screen on boot up. Moving the dvi cable to the other dvi output on the gfx card fix the issue.

yeah.... that worked also for me! cheers

In Topic: nVIDIA Retail Drivers for Mavericks

09 February 2014 - 11:27 PM

Hi rampage, tnx for the quick reply... Ok... I'll wait till both nvidia/10.9.2 official releases! Cheers

In Topic: nVIDIA Retail Drivers for Mavericks

09 February 2014 - 10:46 PM

here on 10.9.2 13c53, if i install the nvidia official drivers (with nvda-drv=1 at boot and the nvram module enabled) i've got black screen when osx boots up)... no strange message on boot.

graphic enabler is set to no.

With nva-drv=0 at chameleon boot (so with the vanilla ones) all is ok!

p.s. i've got an nvidia gtx 660ti 2gb

In Topic: Graphics - No GPU Power Management

26 January 2014 - 09:58 PM

So you basically disabled OpenCL on your card? What are the cons?

 

+1 right question....

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy