Jump to content

dekozi

dekozi

Member Since 26 Jun 2009
Offline Last Active Mar 12 2011 10:45 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Apple Logo Splash Infinite Reboot Loop

08 December 2010 - 04:24 PM

I know this is an old post and you've probably already gotten past this, but just in case it can help someone else. I was getting the same error last night, and it went away as soon as I booted with cpus=1.

I'm having the same issue. I can boot off of the boot cd with no problems but if i try to boot from the hard drive, it keeps going into a reboot loop. I get the bootloader option screen, i hit enter, I get the Apple screen for a fraction of a second and then it reboots. I tried different boot options and none of them work. cpus=1, busratio=17, busratio=20, -v, -x, etc... Can you please help me, Thank you

In Topic: Snow Leopard on Toshiba A500 - 01x

06 December 2010 - 06:31 AM

i can boot with the empire efi cd but i can't boot without the no matter what i've tried, I get a continious reboot loop.

In Topic: Hazard Sl reboot loop and empire efi Cpu halted HELP

06 December 2010 - 01:18 AM

Have you figured out a fix for this, i'm having the exact same issue. I've tried different bootloaders and the exact same thing happens regardless which one i use.

In Topic: Snow Leopard on Toshiba A500 - 01x

05 December 2010 - 06:01 AM

Can you please translate what it says on that site, i obviously can't understand. Thank you

In Topic: Snow Leopard on an TOSHIBA Satellite A500-1GL

18 October 2010 - 01:00 AM

Did you get snow installed on this machine? If so, how did you do it?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy