Jump to content

nubz69

nubz69

Member Since 22 Jun 2009
Offline Last Active Dec 21 2009 07:59 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

19 December 2009 - 08:05 PM

Well I am pretty sure I installed your latest one and it worked for me, though maybe it isn't being loaded at the start like I thought. How do I go about changing your latest dsdt to work with my laptop? Do I even need to do this?

In Topic: HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

19 December 2009 - 05:52 AM

hp 6820s celeron 550 processor, 2 gig ram, raedon x1350 graphics chip, native screen resolution 1440X900.

iDeneb 10.5.6 install using a voodoo kernel, upgraded to 10.5.7 using software update.

Are there other specs you need that I didn't post?

In Topic: HP 6520s, 6720s, 6820s, 550 SL Install Package

19 December 2009 - 03:50 AM

On my 6820s running 10.5.8 voodoo kernel this gives me a kernel panic when I place it in root. Juanerson I am trying yours now and expect the same. Do I need to edit this or do anything besides placing it in root for this to work for me? I have attached my dsdl file I got from DSDTSE if that helps.
dsdt
Juanerson your dsdt didn't cause a kernel panic but I do have one new issue. I was using the ATI frame buffer here. http://www.insanelym...howtopic=190586 to get full native resolution. It gave me full resolution quartzgl works but quartz extreme did not, should the dsdt give me QE? I also lost my mouse cursor. I got it back temporarily by increasing the size but it would disappear when I moved over anything I could click on. Now that I have put your in my root instead of it just disappearing I get a corruption that looks like a box of white lines. Is there a fix for this? Has anyone else experienced this? Did you get native resolution some different way? I know it's a lot of questions but I feel like I am on the edge of having a 100% hackintosh but can't figure out the last little bit to make it perfect.

In Topic: ATI HD framebuffer driver (10.5/10.6) with source code

18 December 2009 - 10:59 PM

ok I installed this driver on my HP 6280s and it works except that now I have no mouse cursor. I can click on things but there is no mouse. I removed the kext and my laptop went back to a lower resolution but I still have no cursor. I can interact with items on the screen using the mouse but you just cannot see the cursor. Anyone able to tell me how to fix this?


I have now found that if I increase the size of the cursor above a certain size that it reappears. Someone in another post had this problem as well and posted about that is how he was dealing with the problem. I also found a post with a kext for switching from hardware to software for the cursor but I don't know how to do that on my own. Does anyone have any idea for a fix for this?

In Topic: [Update-Guide] ATI Mobility Radeon X1350 totally WORKS

18 December 2009 - 03:49 AM

You don't need usb-wifi adaptor. I have wifi working, it's a broadcom.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy