Jump to content

dripdrip

dripdrip

Member Since 15 Jun 2009
Offline Last Active Aug 01 2012 02:08 AM
-----

Topics I've Started

Snow Leopard suddenly stopped booting

20 September 2009 - 10:52 PM

For the past 2 weeks I've been running a retail install of Snow Leopard flawlessly. This morning I get onto my computer and after a few minutes the screen went blank, but the computer was still running. I did everything I could think of to wake it, with no success. Next I tried restarting it and everything seemed fine until it hanged at the grey logo screen. Im running off a SSD and boot only usually takes a few seconds and after a few minutes of staring at the apple logo I figured something was wrong. I booted with verbose and got -

launch ctrl: please convert the following to launchd: /etc/mach_init.d/dashboardadvisoryd.plist
systemShutdown false

I've also tried booting in safe (-x) and in single user (-s) with no success.

I've got no idea what has happened and I really need some advice. My hardware is as follows:

-asus p5k pro
-q6600
-8800gt

10.5.6 Shutdown/reboot issues

20 June 2009 - 04:40 AM

I've been going round in circles for days and I have had no luck trying to find a solution to the following. I originally installed Kalyway 10.5.2 and then followed a guide to progressively upgrade it to 10.5.3, 10.5.4, 10.5.5 and finally to 10.5.6.

When the system is running everything is grand. I have audio, ethernet, video, etc. But the system will not shutdown and on restart it will load to the desktop but within a couple of seconds it will freeze. I have the following hardware:

q6600 2.4
geforce 8800gt 512
asus p5k pro
8gb ram

I have lost count of the different things I have tried but I still cant get it to work properly. Any suggestions?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy