Jump to content

gregor

gregor

Member Since 20 Jun 2006
Offline Last Active Jul 20 2014 07:23 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Z68P-DS3 & i7-2600

21 August 2011 - 08:41 AM

I updated to 10.6.8 and everything is working great... Sleep and all. I guess Sandybridge support in 10.6.8 did the trick.
10.6.7 was kick in the dark, but 10.6.8 solved it...

Thanks

grega

In Topic: GA-EP41-UD3L

13 October 2010 - 03:02 PM

Unfortunately I have no dual boot... Its only OSX machine... And CrossOver does not run this program... Do you have any other idea? Is there any generic code for GT 220 or must I get it from my config? I tried with someone's dsdt and it recognized Nvidia 9600... but that did not do the trick, but it showed like there is this card in my computer in system profiler...

I just do not get it... With IPIBL I did not used ans dsdt.aml... just NVDAN kexts and grpahicsenabler and it worked... With EP41-UD3L it doe not... Is it a BIOS?

cheers

grega

In Topic: HP Pavilion Desktop elite - GeForce gt 220 - blue screen

02 September 2010 - 05:31 AM

sounds like you have some graphics issue causing it to not boot.

what are you/were you using for graphics?



Did another reinstal, but first I deleted S/L/E, Extra and frameworks... Reinstalled 10.6.3, used silent natit, and efi injector then when finished it worked. Later I had some user rights issues (user was not admin), which i solved with install disk and utility "Reset password", then I edited com.apple.boot.plist with GraphicsEnabler=yes, deleted natit.kext and now it just works as it was before. QE, CI and everything, with card recognized as GT 220 and 1GB of Ram.

huh, now it works ;), I have to update it to 10.6.4 and quick make a backup of my sys drive ;)

cheers

grega
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy