Jump to content

audio84

audio84

Member Since 30 Apr 2009
Offline Last Active Oct 28 2013 09:38 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Trying to install Snow Lepoard on AMD.

22 February 2012 - 10:17 AM

At boot, try using "FSB=200000000" (if your FSB is 200) and "maxmem=4096" (if you have 4GB ram - other values otherwise).

Entering these values did the trick for me - I have a Phenom II 955

In Topic: 'About This Mac' crashes - I've tried everything!

21 February 2012 - 12:19 PM

Thanks for the help. When you say to update Chameleon, or to try no smbios.plist - how would I go
about doing this?

Sorry, I'm not really familiar with Chameleon 2's options.

EDIT: Just had a look for smbios.plist in the /Extra folder, and it's not there? I've definitely got Chameleon installed...

In Topic: 'About This Mac' crashes - I've tried everything!

21 February 2012 - 11:08 AM

Update: Just installed Voodoo 9.8.0 and still no luck. Anyone?

In Topic: Blank blue screen before log in, but only on every other boot?

15 April 2011 - 12:56 PM

UPDATE:

Right I've heared that changing the DVI ports on the back of your card will solve this issue. It's something to do with the OS mis-interperating the monitor as a second monitor. A cold boot will freeze on the blue screen, where as a restart will start normally. I'll try this later and will let you guys know.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy