Jump to content

BOBacious

BOBacious

Member Since 02 Jun 2006
Offline Last Active May 27 2014 10:59 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Attansic L2 Driver

22 April 2009 - 06:07 PM

I have only one computer at home, we can not test file sharing.From your description, the card seems to work in 10M mode.Check your card's Speed LED, if lit? Or else set the media type to 100 M, full-duplex mode.


Reader02 I can help you test for file sharing and upload issues if you want. I have 2 P5GC-MX 1333s that are networked together running Iatkos 5i 10.5.6. And of course both mobos have the attansic chip onboard. Pm me your email address and any specific instructions for testing your kext file, I will reply to you directly.

In Topic: Attansic L2 Ethernet driver

19 March 2009 - 03:23 AM

One more Bump here! One would assume porting the brilliant work done for the L1 driver into a working L2 driver would be quite a breeze after all the knowledge the guys accumulated there.

Here's hoping they do it.

try this link I've tried the driver and it works for my asus p5gc-mx 1333 http://www.insanelym...p...st&id=45411

In Topic: Attansic L2 Driver

19 March 2009 - 01:38 AM

see here:
http://www.insanelym...mp;#entry827504



Works on my asus p5gc-mx, great effort on the author's part to get this chip compatible with OSX86. So far its great for surfing and internet stuff, but is really slow when filesharing and in a home network setting, about ten times slower, I had to go back to a the 8139. Hope this info helps with debugging.

cheers! :)
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy