Jump to content

mac123456

mac123456

Member Since 24 Apr 2009
Offline Last Active Mar 19 2014 12:55 AM
-----

Topics I've Started

Sleep problem. N00b

04 March 2014 - 07:31 PM

Hi. I finally installed Mavericks smile_osx.png
My display worked on 1920x1200 without any problem.
Sound worked using Voodoo HDA.
Realtek Ethernet worked.
Marvel Ethernet (I didn't try it yet)
Realtek RTL8187 wifi (Not supported).
Bluetooth worked without any problem.
So here we are. I have some problems and I need your help. For now I don't care about Marvel ethernet (Maybe in the future to do Link Aggregation).
My biggest problem is Sleep. Is not going to sleep. Monitor turn's off but computer is still on. Also when I leave computer for a while alone and monitor closes, is not comming back. So I have a big power managment issue.
I used NullCPUPowerManagement but doesn't work. Also I have one smaller issue but first I want to fix this one.
Any idea how to fix this?
PS: I am noob. I have no idea about DSDT etc.

Mobo: ASUS P5K3 DELUXE WIFI EDITION
CPU: Intel Q6600
GPU: NVIDIA 8800GTX
RAM: 16GB Corsair VENGEANCE
Power Supply: Corsair 620W
HDD: 320GB (No ssd)

Bluetooth Keyboard

17 May 2013 - 10:44 AM

Hi. Yesterday I bought a new Logitech keyboard (k810). This keyboard uses a Bluetooth connection. Today I tried to make it work with no success
Here is the strange problem. I have 2 Bluetooth adapters. I have a very old and almost destroyed and a new one. The almost destroyed, when I plug in, system recognize it.
The new one, no. But I want to make work the new that I bought. Is a Belkin mini adapter v4.
So. First of all, I am confused because I don't know where is the problem.
System report gives me:
On usb section

BCM20702A0:

Product ID: 0x21e8
Vendor ID: 0x0a5c (Broadcom Corp.)
Version: 1.12
Serial Number: 00027232F129
Speed: Up to 12 Mb/sec
Manufacturer: Broadcom Corp
Location ID: 0x1a100000 / 2
Current Available (mA): 500
Current Required (mA): Unknown (Device has not been configured)

On Bluetooth section

No information found.

I use Iatkos L2 with all the system updates.
Any idea what cause the problem and how to solve this?

Sleepenabler x64 on iatkos L2 (10.7.5 combo update)

25 March 2013 - 04:27 PM

Hi. Almost everything works on my desktop except sleep. Just I can't make it to sleep.
I use Iaktos L2, I made all the updates and now I am on 10.7.5 version.
My mobo is ASUS P5K3 DELUXE.
Please I need some help here.
PS: I have no big excerience on Hackintosh

acer timeline 3810T iatkos l2

17 March 2013 - 07:27 PM

Just crash with default options. I dind't change nothing on customization but when installer goes on 3 minutes to finish give me installation failed error.
Any idea how to fix this?
My cpu is core 2 solo.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy