Jump to content

OSXtemp

OSXtemp

Member Since 25 Feb 2009
Offline Last Active Mar 23 2013 02:32 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Making Some Progress with my 7970

22 March 2013 - 08:40 PM

Got it working!

I switched to one of the mini display ports on the video card, and connect to my monitor via MDP->HDMI adapter. At boot time, I use the 'Aji' frame buffer. This boots me to a white screen; then I just use the "sleep trick", and I get to my desktop!

In Topic: Making Some Progress with my 7970

22 March 2013 - 03:22 PM

No sleep trick; I read that only works when you get a white screen anyway.

I just boot straight with Clover; Graphics Injector is set to 'Yes', and I use the 'Aji' framebuffer. Maybe I will try leaving the 'boot args' line empty?

Despite having a black screen, I know I am at the desktop since various special function keys on my Mac keyboard are working as they should (like drive eject).

I'm wondering if there is still another framebuffer I should be trying; so far I've tried: Futomaki, Chutaro, and Aji. 'Aji' is the only one that gets me to the desktop.

In Topic: Problem with 7970 & 10.8.3

21 March 2013 - 06:28 PM

It is after OSX is booted. I was wondering if this could be a framebuffer issue? I do not know enough about using Clover though, so I'm not sure if there is a way to select a boot-time framebuffer... So far, I have only tried using the HDMI port...
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy