Jump to content

#&$%house Mouse

#&$%house Mouse

Member Since 17 Feb 2009
Offline Last Active Oct 06 2010 01:53 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Problems with Hackintosh Snow Leopard from Start to Finish Tutorial

14 September 2009 - 10:21 PM

You're not toast..

My BIOS has froze on me a couple of times as well. You need to do a CMOS reset. Usually just a jumper switch or similar. I would be extremely careful with flashing the BIOS.. I've lost more than one MB as a result of that.

I believe that it's due to an incorrect DSDT file and it's relationship to cmos.

See your motherboard documentation for exact cmos reset method.

In Topic: [TOTALLY VANILLA] Retail Snow Leopard

11 September 2009 - 04:00 AM

A HUGE thanks to MACinized for the installer.. It's the only one that's got me this far.

I'm hoping that someone has experienced my problem..

I have followed the install to a "T" on many occasions. The only way I can get to the installer is by the traditional -x boot. And at that point Disk Manager only sees the USB drive as a install point and no other drives.

I also tried on a different drive and then stalled out on the Realtek 8169E load.

It's not a KP. It's just a stall.

After the 15th or so install attempt after loading and removing kexts, it's getting old, fast..

What am I missing?

Dell Inspiron 518 Core 2 quad Q6600
2 ea. 620GB drives. One formatted HFS+ and UUID
Onboard Realtek drivers functioning perfectly in OSX 10.5.8
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy