Jump to content

ryman

ryman

Member Since 14 Feb 2009
Offline Last Active Jul 30 2014 10:59 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: AppleHDA For Yosemite - DP's

24 June 2014 - 06:53 AM

hi Ricksterm ,I d like to know if your motherboard is a z68ap-d3 ,I got it but sound doesn t work on dp1
Hi Ryman ,I m interested to know if you got sound on 889 ; I think you have the same motherboard as me ;z68ap-d3 rev2 running dp1

I did not try my internal sound. But I think you just have to patch your DSDT ans install Mirones AHDA.kext for ALC889.

Patch for DSDT:
http://www.root86.co...patch-applehda/

In Topic: AppleHDA For Yosemite - DP's

23 June 2014 - 08:42 PM

@ Ryman

First of all a chance the kext that I send to you and let me know if it worked for you

Hey Mirone,

I get random reboots with your DSDT (Mav and Yos). With my new clean patched DSDT and your AppleHDA it's just like before. It's playing music without any problem but Yosemite goes down after playing any system sound. Here is the new DSDT and a new IOREG.

In Topic: AppleHDA For Yosemite - DP's

19 June 2014 - 02:25 PM

Hey Mirone! Thanks for your help but I think you got me wrong. I don't use my internal ALC 889. I'm using Nvida 560ti's HDMI port for audio. It works great with Mavericks with this DSDT edits https://github.com/t...audio_hdmi_uefi. I just had to replace 0BEA10DE with 0E0C10DE in the AppleHDA binary in Mavericks. No layout nor platform file was needed. In Yosemite it still work like this, but the pc reboots after playing any system sound. 

In Topic: AppleHDA For Yosemite - DP's

13 June 2014 - 08:05 PM

Unfortunally my HDMI audio totaly stops working after installing your DSDT and HDA.kext. The normal outputs via ALC889 are working with the same strage error. It still reboots after playing any system sound.

 

edit: mavericks reboots after a few seconds with your dsdt without playing any sound

In Topic: AppleHDA For Yosemite - DP's

09 June 2014 - 09:01 PM

Here are all the files! Thanks in advance!

I made a new clean DSDT but still the same problem.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy