Jump to content

ncc1701

ncc1701

Member Since 30 Jan 2009
Offline Last Active May 28 2014 11:35 PM
-----

Topics I've Started

GA-EX58-UD5 10.8.4 F9m & no audio? Help?

10 August 2013 - 05:39 AM

Using Digital Dreamers HackInstaller Script.

10.8.4 NO SOUND!! 

Could someone point me in the right direction? Here's my build....

 

EX58-UD5 v1.0 Fm9 ( I'd like to update to F12 or 13 but keep ketting invalid bios image from Gigabyte site downloads.)

9800GT

i7 920

 

Where to find DSDT for this firmware F9m?

What audio kexts? and Where do I put em?

Ethernet, Graphics, Bluetooth, Sleep ALL OK!!!

 

Thanks in advance!

 

I wish Custom Beast was still around, would have gladly donated!!!

Cursor, keyboard unresponsive at user login?

06 December 2012 - 08:16 PM

But for bout 10 minutes, then all good.

Which kext is screwing this up? Bios?

Thanks

Solved...10.8.2 Upgrade... EX58-UD5 ... no Sound! Arghh!

06 December 2012 - 05:03 AM

I have tried lots of "solutions" , still no go!

Can someone give me proper locations of kexts? S/L/E vs E/E

What goes where? and which ALC8??? do I use?

Not to mention anyone know how to use this HDA injector.


Thanks in Advance! Any help would be appreciated.

GA-H61-USB3 V1 F8-bios ML?

09 September 2012 - 06:16 AM

Has anyone had success with a Mountain Lion nstall on this board with i3-2105 w/HD graphics 3000. No PCI GPU!

Will I be able to use the usb3 ports?
What kexts for sound?

I've had a Ud5 fer quite some time. This one is giving me a hard time.

Any guidance would be appreciated.

Thanks
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy