Jump to content

Skitals

Skitals

Member Since 05 Aug 2005
Offline Last Active Jun 09 2009 12:14 AM
-----

Topics I've Started

Wireless works once... requires disable/enable in bios to work again

14 December 2008 - 08:08 AM

I'm having the strangest problem. I'm using a BCM94321MC (Apple branded) wireless card in a Asus EEE 900HA laptop. First time I booted it worked as expected (natively). Second boot, the card isn't detected. I boot into windows, and the card is working fine. Boot back into OS X, still no wireless card. I go into the bios, wlan is enabled as it should be. For the heck of it, I disable it, and reenable it. Save settings and exit, and boot into OS X. Wireless works. I reboot... no wireless. It wont work in Leopard again until I go back into the bios and disable/reenable!

I've used this exact card with leopard in the past, no problems. And the card works every time in XP. I thought it might have been my bios (im using a dsdt hacked bios). I installed PCEFI v9 w/ dsdt override. I flashed the latest stock bios. OS X still boots and works fine, but the same problem with the wireless card persists. It only works once until I go back into my bios!

Has anyone seen this peculiar bug? Any ideas what I should try?

"The speech synthesizer of this operating system is defective."

06 July 2008 - 07:41 PM

I'm trying to run Temperature Monitor, and I am getting the message:

The speech synthesizer of this operating system is defective.

Temperature Monitor has detected that important parts of the speech output subsystem are severely damaged. This problem will cause programs which are using speech features to crash. Please restore your operating system to a working state before using this application.


I tried searching for this message, and it's Temp Monitor specific. I found in the softwares changelog: "Added a feature to detect a common damage of Leopard installations where users have intentionally destroyed the system's speech synthesizer to save storage space"

I never intentionally removed the speech synthesizer, and don't know how it would have got damaged. I originally installed using Kalyway 10.5.1, and used the Kalyway updater to 10.5.3. And I installed 10.5.4 from Apple Update.

If anyone knows how I can remedy this, it would be much appreciated!

1.1.3 Jailbreak Released

24 January 2008 - 10:40 PM

Here it is: http://www.modiphone...break-released/
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy