Jump to content

a.barbarich

a.barbarich

Member Since 03 Jan 2009
Offline Last Active Sep 24 2011 08:57 AM
-----

Topics I've Started

Acer Aspire One 522 (Dual Core AMD Fusion) anyone made it work?

10 April 2011 - 10:03 PM

Hey guys just picked up a Aspire One 522

(The Dual core with the ATI HD6XXX on Chip)

Wondering if anyone has attempted Hackintoshing one of these.

Are netbooks limited to osx 10.5.x?

I've never hackintoshed a laptop or a netbook let alone a AMD Equipped PC

Is iAtkos S3 a good place to start?

Core i7 920 - Eclipse SLI

10 October 2010 - 07:31 PM

So I have been hunting down all the threads all over the interweb so far relating to the

MSI Eclipse and Core i7...

My Current Config is

MSI Eclipse SLI
Core i7 920
3x2gb Corsair 1600mhz ram
MSI ATI5870
3 x 1tb Drives
- Win 7 on one
- General Storage on one
- OSX10.6 intended to be installed on the other...
Sound is done via usb anyway so XFI is irrelevant for me any way.

BIOS Settings
On Chip Sata is switched to AHCI
HPET is now Off
System is clocked to 4GHZ up from 2.67

I have Been following Bjorns guide and a few others to make some sense of whats going on... however after getting 10.5.7 installed and booting (with busratio=20 cpus=1)

Ive used the automated tool to install the various bits and peices... (i have attempted using both EFI Partition and EXTRAS folder on the root of the HDD)

I have a Small 80gb Sata drive that the 10.5.7 is installed to..

I have tried several of the prepackaged boot loaders on the Automated Script installer
1,2,3 & 4

Run the dsdt patcher so on so forth.

after the boot loader starts running thru a massive list of kexts it all of a sudden panics... fans roar up and have to hold the power button to kill all.. This occours under all boot circumstance on the new drive with 10.6 installed.. even with the obvious boot flags to use...

Im thinking i have completely missed somethign here...

I didn't think i needed that many kexts just to boot this system...

I also had my heart set on the Hidden EFI Partition for booting this baby... it seems the cleanest and slickest way to boot it making it all functional and fantastic..

Im almost ready to concede defeat and buy a Gigabyte board in hope that would be easier..

Any boot loader suggestions or even bios settings that i may be missing..

I have been attempting this on and off for a few months now.. and would really love to get this rig running as a hack.. my Powerbook G4 is just a bit to slow for video editing now... and i do love mac os
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy