Jump to content

tonydickinson

tonydickinson

Member Since 03 Jan 2009
Offline Last Active Aug 22 2015 01:50 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Clover General discussion

22 August 2015 - 01:49 AM



Thanks Blackosx!

 

I will give it a read...

Hi Robert,

 

Hope you are well and happy.

 

I use slide=100 as per Dmazar's original recommendation.

 

These days with OS X 10.10.5, 10.11.PB5 and Windows 10, the only Kext I install is FakeSMC and Pikers 1150 sound. In the case of 10.11 I choose not to allow Clover to insert kexts instead use any non apple or modded kext in L/E which works fine for me and most things like sleep etc just works.  I choose not to use any boot arg apart from slide=100 in order that S/L/E is as Apple intends.

 

Good hacking/T

<key>RtVariables</key>
<dict>
<key>CsrActiveConfig</key>
<string>0x00</string>
<key>ROM</key>
<data>xxxxxxxx</data>
</dict>
<key>SystemParameters</key>
<dict>
<key>InjectKexts</key>
<string>NO</string>
<key>InjectSystemID</key>
<true/>
<key>NoCaches</key>
<false/>
 
</dict>
<key>Custom</key>
<dict>
<key>Entries</key>
<array>
<dict>
<key>AddArguments</key>
<string>-slide=100</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>FullTitle</key>
<string>OS X 10.10.4 Yosemite on Macintosh HD (SSD)</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Hotkey</key>
<string>Y</string>
<key>Ignore</key>
<false/>
<key>InjectKexts</key>
<true/>
<key>NoCaches</key>
<false/>
<key>Type</key>
<string>OSX</string>
<key>Volume</key>
<string>D0B388D4-AA1A-4FEE-9D38-197C2533A728</string>
</dict>
<dict>
<key>AddArguments</key>
<string>-slide=100</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>FullTitle</key>
<string>OS X 10.11 Public beta  on HD El Capitan</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Hotkey</key>
<string>E</string>
<key>Ignore</key>
<false/>
<key>InjectKexts</key>
<false/>
<key>NoCaches</key>
<false/>
<key>Type</key>
<string>OSX</string>
<key>Volume</key>
<string>F9C713EE-2306-4A42-9DC4-449024EBB8A5</string>
</dict>
<dict>
<key>AddArguments</key>
<string>-</string>
<key>Disabled</key>
<false/>
<key>FullTitle</key>
<string>Windows 10</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Hotkey</key>
<string>W</string>
<key>Ignore</key>
<false/>
<key>InjectKexts</key>
<false/>
<key>NoCaches</key>
<false/>
<key>Type</key>
<string>windows</string>
<key>Volume</key>
<string>4DDB47A8-A0E6-4E1F-90E5-EC1321F8861D</string>
</dict>

In Topic: [UEFIPatch] UEFI patching utility

02 September 2014 - 02:02 AM

Hi CodeRush - thanks for the great work here. 

 

My intention was to unlock the BIOS Nvram although I am using Dmazar's Clover Aptiofix to boot which works fine as does OS X iMessage - thanks for your valuable input there.

 

Mhhh not far off being a noob, but I think i have patched my Asus Z87 Deluxe Dual Bios using win8.1, the only concern I have although the patched BIOS appears to be working fine but I see an invalid region error (only in UEFI tools) which UEFIPatch appears to have ignored and updated the BIOS blocks OK during the Windows8.1 process. It still all works which is a relief.

 

This is a screenshot http://d.pr/i/AqHa

 

I see no BIOS errors on reboot.

 

This is the original Asus BIOS file.Attached File  Z87-DELUXE-DUAL-ASUS-2004.CAP.zip   5.23MB   0 downloads

 

and this is the supposedly patched bios.bin.patched Attached File  bios.bin.patched.zip   4.25MB   2 downloads

 

I would be grateful when you have the time to please check that it has completed it ok.

 

I am assuming.

1. it has all worked as planned.  :) 2. It hasn't worked at all and I am not aware that it is still running an unmodded BIOS. :(

 

Just need some clarification from an expert as which is the more likely.

 

Thank you again.

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy