Jump to content

just plain dave

just plain dave

Member Since 26 Dec 2008
Offline Last Active May 12 2014 08:21 PM
-----

Topics I've Started

Nvidia 9800 GT screen intermittent artifacts issue

25 August 2010 - 01:24 PM

Not really a huge problem, just an annoyance with an artifact intermittently occurring in my finder/trash/menu windows. (I uploaded a screenshot). Notice the blank fields all contain some gray (grey) artifacts. It most often appears gray or white but can also be other random colors, often some reds and gray. I enabled the card by adding efi string to com.apple.Boot.plist file. (I also uploaded a screenhsot of my system profile/graphic info.)

This is the system:
OS 10.6.4 (using Empire EFI and retail 10.6 install disk/software update)

GIGABYTE GA-EX58-UD3R LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard (Clocked 21 x 160BC) Temp 47degreeC @ idle
Intel Core i7-920 Bloomfield 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor
EVGA 01G-P3-N988-TR GeForce 9800 GT HDMI 1GB 256-bit DDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card
OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Low Voltage Desktop Memory
DELL ST2410: Resolution: 1920 x 1080 @ 60 Hz Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)


The system seems rock solid except for this little screen glitch. It would be great to fix it. Any thoughts?
Thanks.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy