Jump to content

BALDY_MAN

BALDY_MAN

Member Since 25 Dec 2008
Offline Last Active Jan 17 2017 08:26 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: (Guide) Insert Ozmosis into UEFI BIOS

11 January 2017 - 04:13 AM

I tried the bios  it loaded fine but it would not boot my clover Sierra hard drive  (the progress bar would go slow and then stay on a black screen. also I could not get in to the bios settings (just a black screen) I could boot into windows from my other hard drive. tried to instal from a vanilla boot usb  but couldn't see usb. so had to refresh  to standard F8  bios using @ bios in windows7  64 bit. my install in now working Again and booting from clover.

In Topic: (Guide) Insert Ozmosis into UEFI BIOS

11 January 2017 - 01:35 AM

@ cecekpawon thank you very much for your help I will try it  later today

In Topic: Xeon Mac Pro 3.1

10 January 2017 - 11:54 PM

nice job well done

In Topic: (Guide) Insert Ozmosis into UEFI BIOS

10 January 2017 - 10:00 PM

HI All happy new year

I would be grateful if someone with  a bit more knowlage. on bios coding would  be so kind as to check out my bios file I tried to mod for a gigabyte z97p-d3.

I tink i have followed all the steps. and it as flashed ok but nothing seemed to have changed from the unmoded bios 

In Topic: Anyone want to share their budget builds for 10.12?

26 December 2016 - 04:13 PM

i3 4360 cpu £72.00

Gigabyte z97p-d3.£40.00

coolmaster case.£10.00

seagate 300gb HD Free

dvd drive .Free

gtx460 £20.00

4gig kingston h20 ram (cant rember had it ages)

coolmaster 212 cpu cooler. £25.00

psu 550 watt free with case 

build £167

i have only got it up and running today .all seems to be working ok running  Sierra 10.12.2 using clover r3961. will and to signature later

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy