Jump to content

LoBlanc

LoBlanc

Member Since 22 Dec 2008
Offline Last Active Yesterday, 02:18 PM
-----

Topics I've Started

Apple Icon Bursting at Boot

18 March 2017 - 11:11 AM

My Apple icon is bursting all the time on my Asus N76VZ (Ivy Bridge, Intel® Core™ i7 3610QM) using Intel 4000 for the graphics, since my card GT650M is not supported.


The issue is so obvious I am sure there is someone among us that knows if it is possible to solve the issue. I myself didn't find any real approaches or they didn't work under Sierra, which I am using.

I have to say I didn't pay to much attention until now, because I was busy with other more important issues. But now I would like to know what causes it an how can I solve it. If...
possible, since it is the only left !

Many thanks for your altruist support.

Please see attachment for further info.


USB ports only working on the left hand side

28 September 2016 - 10:06 AM

Dear community,

I just installed Sierra on my Asus N76VZ (Ivy Bridge, Intel® Core™ i7 3610QM Processor) using Pandora.

Now everything works except my two right USB ports. The other two on the link side work properly. Amazing because under El Capitan all work properly using the same Clover settings and the same config.plis. Remarkable is besides it that if I import my user from El Capitan and let it overwrite the new one created in Sierra, then all ports work.

Please see my attached bootlog for further info and let me know if you need any other info.

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy