Jump to content

LoBlanc

LoBlanc

Member Since 22 Dec 2008
Offline Last Active May 22 2015 07:32 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Can't find Install Partitions

18 May 2015 - 10:50 AM

Yes. That was it. Thank you

In Topic: Released final version OS X Yosemite 10.10.3

11 May 2015 - 12:24 PM

Hi,

it looks like solutions are mostly simple if you go checking first first things.

I just changed the device model from MacBookPro 9 to 10.1 and generated automatically a new config.plist. Voila! Of course I have to hide again all the partitions I do not want to appear at boot time. But this is peanuts... I hope.

In Topic: Released final version OS X Yosemite 10.10.3

28 April 2015 - 07:04 AM

Update: No luck with other ig-platform-id values. Meanwhile I did a brand new installation. Marked the kexts in sys/lib/ext all blue to tell if 10.10.3 installs any new kexts when performing the update. And indeed there are a couple o new non-existent before update. I will take a closer look. Thanks again for your help.

In Topic: Released final version OS X Yosemite 10.10.3

23 April 2015 - 07:01 AM

Hi, First, thanks for your assistance. I managed to boot without -x. After I installed the old (from 10.10.2) AppleintelHD4000. The picture flick and twinkle now and then. But it shows the issue is HD4000 related ?!. Do you think so too? What do you recommend? I`ve yet to check if the ig-platform-id was changed in the new AppleintelHD4000. But it seems unlikely to me. what do you think?

In Topic: Released final version OS X Yosemite 10.10.3

18 April 2015 - 11:15 AM

Tahnks. Here it goes...


Tahnks. Here it goes...


.

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy