Jump to content

catracho

catracho

Member Since 13 Apr 2006
Offline Last Active Mar 08 2010 01:44 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Intel PRO/100 VE NIC

17 April 2006 - 02:51 AM

THANK YOU caladan1810 It works now!!!

I followed your instructions with 0 problems and now am online writing this post.

Again, thank you. :D :D :D

In Topic: Intel PRO/100 VE NIC

16 April 2006 - 01:59 PM

Someone can help me?

In Topic: Intel PRO/100 VE NIC

15 April 2006 - 01:51 AM

Check this screenshot that I made:

Posted Image

Like you see, my ethernet card is recognized by mac os x but it is disabled so I cant configure the network. I really dont know why because like we saw, it is included in the kext file.

Another idea?

In Topic: Intel PRO/100 VE NIC

14 April 2006 - 04:37 PM

did you try to empty the cache and perform permission repair?

and also try to change the mask 0xfff0ffff to 0xffffffff.


I did these things and nothing happen, my ethernet card is still recognized but I cant select it in the network preferences.

What is the next step?

Thanks

In Topic: Intel PRO/100 VE NIC

14 April 2006 - 03:31 AM

Hi cloudy:

I followed your instructions but when I check my device ID and vender ID (0x24498086) in:

<key>IOPCIMatch</key>
<string>0x10518086 0x10508086 0x10298086 0x10308086&0xfff0ffff 0x12098086 0x12278086 0x12288086 0x12298086 0x24498086 0x24598086 0x245d8086 0x10918086 0x10608086&0xfff0ffff</string>

I saw that it is already included in the list.

What can I do now?

Thanks
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy