Jump to content

drule

drule

Member Since 25 Nov 2008
Offline Last Active Dec 03 2014 03:12 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Mavericks very slow boot

08 October 2014 - 06:45 PM

It looks like your boot disk has become corrupted or has corrupted files on it, probably from a crash or unsafe shutdown. You will have to boot from USB or another drive and then run Disk Utility to repair your boot drive.

In Topic: Chameleon 2.3svn Official PKG Installer & Binaries

03 October 2014 - 11:18 PM

I thought everything was going great with my Mavericks Hackint0sh (see tagline), until I noticed that only one core seems to be enabled (i3 4150):

 

BDMESG output (Chameleon v2.2svn r2377)

Handle: 0x0041, DMI type 4, 38 bytes
Processor Information
Socket Designation: SOCKET 0
Type: Central Processor
Family: 0xC6
Manufacturer: Intel
ID: 0x306C3
Version: Intel(R) Core(TM) i3-4150 CPU @ 3.50GHz
External Clock: 0 MHz
Max Speed: 3491 MHz
Current Speed: 3500 MHz
Upgrade: Other
Serial Number: Not Specified
Asset Tag: Fill By OEM
Part Number: Fill By OEM
Core Count: 2
Core Enabled: 1
Thread Count: 2

Is this just a quirk in the reporting, as HWMonitor reports temperatures on both cores ???

In Topic: 10.9 OOB Compatible Bluetooth USB

02 October 2014 - 08:49 PM

I ordered 6 dongles from different eBay sellers, totalling $12 shipping incl. Then just tried each one. This resulted in 4 working on my SL build, and 3 on my Mav build (of which one was the best for Magic Mouse).

 

So I suggest you just order a bunch, trying to make sure the vendors are shipping from different areas/countries.

 

TIP: When testing each one, make sure to remove the dongle and rebuild your kext cache, then shutdown before plugging in your next test dongle :)

In Topic: (success) GA-H87M-D3H - i5 4570 - HD 4600

21 September 2014 - 08:09 AM

I seem to have fixed the sluggish Bluetooth SuperMouse by moving the Bluetooth Broadcom dongle to a USB3 port (it was on a USB2 port).

In Topic: GenericUSBXHCI USB 3.0 driver for OS X with source

21 September 2014 - 07:14 AM

It seems to report my USB2 ports as XHCI (USB 3) for my GA-H87M-D3H (has 2 x USB2 ports on back panel). Is this normal?

 

Here is my IOREG showing them as XHC ports.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy