Jump to content



Member Since 03 Oct 2008
Offline Last Active Nov 18 2015 08:11 PM

Posts I've Made

In Topic: [10.9 - Installation Troubleshooting]

25 June 2013 - 03:03 PM

Hello everyone, congratulations to those of you that got ANY version of Mac OSX working on your Hackintosh.


I was still having the no drives/partitions appearing in Disk Utility or in "Select a destination to install" screen problem, I have a GUID formated HDD too. I remember with Mountain Lion I had to use a special AppleAHCIPort.kext to make my drive/partitions appear. Does anyone know where I can get one that works with 10.9 and with of the two extension folders it need to go in or what else I can do or try? My spec are below:

Please and Thank You :)



3rd Generation Intel Core i7-3610QM 2.3 GHz
Intel HM77 Express Chipset
8GB 1600MHz DDR3 RAM

NVIDIA GeForce GT 630M (1GB DDR Dedicated RAM)
Bluray player/burner
3x USB 3.0 "SuperSpeed"/ 1x USB 2.0/HDMI/VGA/RJ45 Eithernet Port/Headphone-Out (Stereo)/Microphone-In
Multi-Format Digital Media Card Reader for Secure Digital cards & Multimedia cards
HP TrueVision HD Webcam with integrated Dual Array Digital Microphone (High Definition Low-Light)
4x Beats Audio™ Internal speakers; Beats Audio™ Audio playback; HP Triple Bass Reflex with Subwoofer
Synaptics TouchPad with on/off button and support for multitouch gestures
Full-sized Island-style Backlit Keyboard with Numberpad
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Intel 802.11b/g/n Wireless with Bluetooth

what is model of your laptop and what is your bios ?

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy