Jump to content

conlan

conlan

Member Since 14 Sep 2008
Offline Last Active Oct 16 2013 04:25 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: [Guide] Gigabyte Z77X UD5H Clover UEFI Install/Tweak guide

21 June 2013 - 01:10 AM

How would one go about using this guide to do a completely fresh install? I am having trouble after updating to 10.8.4 with very similar hardware (GTX 670) and can still boot using -x and enoch bootloader but if this guide helps get everything working much more quickly then trying to troubleshoot my problems (thread http://www.insanelym...84-and-gtx-670/) Thanks for your help.

In Topic: 10.8.4 and GTX 670

21 June 2013 - 12:56 AM

I am still unable to boot with the HD4000, the boot screen looks the same as before (I can post a picture if that will help). Booting with -v -x (and the HD4000) works but without graphics acceleration again. 1jVmoKi.png

In Topic: 10.8.4 and GTX 670

19 June 2013 - 07:12 PM

Im using Enoch rev 2247. There is no sata.dylib in extras/modules just FileNVRAM.dylib. I haven't been able to boot with the HD4000 either but that is most likely a bios setting problem.

In Topic: 10.8.4 and GTX 670

18 June 2013 - 07:05 PM

I dual boot OSX and windows 7 they are both on their own SSD. Graphics work when booting with-x but there is no acceleration. Launch pad is slow to load and the dock has visible artifacts when mousing over it. I will reboot now and edit this post with a picture of the screen. sf59sSY.jpg

In Topic: 10.8.4 and GTX 670

17 June 2013 - 11:47 PM

I tried this and still hung at boot. I can boot with -v and post a log if you tell me where those logs are saved.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy