Jump to content

gigabyte_land

gigabyte_land

Member Since 15 Mar 2006
Offline Last Active Sep 28 2007 03:56 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: usb not working in 10.4.8

20 November 2006 - 01:33 PM

Hi,

I also had this problem : I changed my Bios settings from high speed to full speed for USB 2 and everything is working since then.

In Topic: 10.4.7 USB 2.0 **FIXED**

17 November 2006 - 09:57 PM

Hi all,

I had problems to get USB 2 working with my intel BF86510A mobo.

I work with Jas 10.4.8 install DVD + Semthex kernel

I solved this problem by checking full speed instead of high speed in the Bios, section USB legacy.


I Hope this helps.

In Topic: 4 New 10.4.8 Combo Updates

18 October 2006 - 07:00 PM

Just installed SSE2 Intel Update : Everything seems correct.
I still have Callisto recognized QE+CI+Opengl OK, nothing to do other than install the Update.
I tested several softwares such as Office, VLC, Dashboard, Shapeshifter, Google Earth, Iphoto, iTunes (still 6), Firefox and everything is perfect.
The only problem I noticed is that my processor in not recognized in about this mac and shows 0mhz instead of 1600.
Thanks to everyone for making this release possible, Jas, Quixos and every other.

In Topic: 4 New JaS 10.4.8 combo updates released!

18 October 2006 - 01:48 PM

Thanks Jas, I'll get Intel SSE2 and try tonite

In Topic: 10.4.8 Intel SSE2 Update excluded Frameworks list

16 October 2006 - 02:44 PM

I would like to thank too everyone who is working on SSE2 10.4.8 update.
I guess that we'll soon be compelled to give up any OSX update with our (not so) old CPUs, but for the moment I would just be glad to have 10.4.8 on my Hackintosh.
Thanks for all
© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy