Jump to content

vdkleijn

vdkleijn

Member Since 21 Aug 2008
Offline Last Active Aug 12 2012 11:20 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: I hate you, JMicron. Another "I cant find my hard drive" thread.

08 February 2010 - 08:31 AM

I have another strange JMicron problem on 10.6.2 My timemachine drive is attached to the JMicron port but it disconnects randomly :(
This is the log about it:

Feb 8 08:58:34 pimpc kernel[0]: AppleAHCIPort::HandleInterruptRequest - Port 1 - HBA has trouble accessing main memory. Going to restart port. intStatus 0x20000000
Feb 8 09:01:05 pimpc kernel[0]: SATA WARNING: Enable auto-activate failed.
Feb 8 09:05:11 pimpc kernel[0]: Failed to issue COM RESET successfully after 3 attempts. Failing...
Feb 8 09:05:11 pimpc kernel[0]: disk2s2: no such device.
Feb 8 09:05:11 pimpc kernel[0]: jnl: disk2s2: do_jnl_io: strategy err 0x6
Feb 8 09:05:11 pimpc kernel[0]: jnl: disk2s2: end_transaction: only wrote 0 of 40960 bytes to the journal!
Feb 8 09:05:11 pimpc kernel[0]: disk2s2: media is not present.
Feb 8 09:05:11: --- last message repeated 7 times ---
Feb 8 09:05:11 pimpc kernel[0]: jnl: disk2s2: close: journal 0xffffff800ea65d20, is invalid. aborting outstanding transactions
Feb 8 09:19:42 pimpc kernel[0]: AppleAHCIPort::HandleInterruptRequest - Port 0 - HBA has trouble accessing main memory. Going to restart port. intStatus 0x20000000
Feb 8 09:20:12: --- last message repeated 11 times ---

Is my drive faulty or is this a OSX <-> JMicron problem?
© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy