Jump to content



Member Since 20 Aug 2008
Offline Last Active Apr 20 2015 07:39 AM

Topics I've Started

MSI 5750 (0x68be) on 10.8.4 Bugs Screen.

25 August 2013 - 03:45 PM

Hello All,


MSI 790FX-GD80

AMD Phenom II X2 550 3.1GHZ

8GB DDR3 1333mhz

2x MSI R5750 Cross Fire


I am having Snow Leopard 10.6.8 working 2x 5750 Crossfire see you on my Youtube.com



Now having new for 10.8.4 no 10.8.3.


I see to 10.8.4 not working ATI 5750 device id 0x68be to reboot and white screen :( having fix fix fix kext

yeeah now working and now have problem SCREEN BUGS see you my pictures


That now nothing good and bugs screen :( hope who can fixed and i luke not more :(.


Here my kext fix and bugs screen


MSI R5750 1GB not working on 10.8.4?

23 August 2013 - 05:27 PM

I have install and Device ID 68BE insert plist.


restart and i see white screen and freezes not working :(


Than i having typ




-v -f -x modus than working fullscreen etc only slow and modus.




i hope fix or patch or new kexts than no more modus -f -x and thanks



I have FIX and now BUGS not SCREEN GOOD see you pictures :(



MSI 790FX-GD80

22 August 2013 - 08:52 AM

Hello All,


I having Snow Leopard working fully and have Snow Leopard Upgrade to Lion working fully good.


Now i will that all delete and new start Lion Mountain.


I Have osx86 AMD bootcd 10.8.3 and burn to 16x.

Start on boot working and i type


-v arch=x32_64 npci=0x2000 cpus=1 maxmem=2048 PCIRootUID=1 graphicsenabler=no


-v arch=x32 npci=0x2000 cpus=1 maxmem=2048 PCIRootUID=1 graphicsenabler=no


-v -f -x can not find mach_kernel



ACHI Enabled

SME Disabled
CMS Disabled


start and crash than reboot i can not problem find and having by Snow Leopard working good boot Nawcom.



I hope who can my tel how can i boot start no reboot.

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy