Jump to content

BaSsie86

BaSsie86

Member Since 20 Aug 2008
Offline Last Active May 12 2014 12:30 PM
-----

#1943150 HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

Posted by BaSsie86 on 03 September 2013 - 05:25 PM

Hello BaSsie86 ! Yes, I figured it wasn't just me. :/ H264 decoding always had a problem with AMD's in Hackintoshes. But I found out some other stuff. Perian seems to affect it, and I'm still testing some further stuff, but this might be fixable by not installing Perian. Do you have Perian installed? I rolled back, formatted the drive and reinstalled Lion, but this time didn't update to 10.7.5, I remained in 10.7.4. As soon as I tested Quicktime the problem was gone. Even thumbnails were working alright! I then installed Perian, and again, I had the same corruption in videos. So I'm going to try now doing a clean install of 10.7.5 and test Quicktime as soon as I can without installing Perian, because now I uninstalled it but the video corruption continues.  For this, boot with arch=i386 flag and use Chameleon 2.1 - r2069. It worked for me! Then test with Opengl Extensions Viewer. Good luck! Hi Vikernes. Is not lie to you, there are many pro...

#1942549 HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

Posted by BaSsie86 on 31 August 2013 - 08:17 PM

  Finally get ATI 5750 with thanks Joe75 helped of course very difficult times with Joe75 IRC Chat tried everything work failed even ioreg | pe ATY gives no see  ATY_Vervet very strange way and also tell that not good Boot.plist however all tried desperately to I came back and think well Boot.plist remove and I do myself boat flag typ AMD give NPCI = 0x2000 and PCIRootUID = 1 otherwise does not start mac as PCI Configuration and without NPCI = 0x2000. I last boot flag without PCIRootUID = 1 only -v and NPCI = 0x3000 Yeah he gives ioreg | pe and ATY_vervet and About my Mac is now ATI 5700 series finally I could open all APPS and DVD Player etc. Unfortunately even between AMD ATI problems with 3D Graphics you see my picture that 3D bowled no wall, no way, no cars, see aargh Mini Car to APP Store free download. Snow Leopard works great  all and 3D Game.Lion work great all apps and no 3D game. Now unfortunately I have to wait LION 10.7.5 with...

#1942096 HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

Posted by BaSsie86 on 29 August 2013 - 04:04 PM

I have graphicsenabler=noaticonfig=juniper of uakari or vervet not working see you 3D game problem  see sysinfo kextstat to terminal org.chameleon.Boot.plist  and Framebuffer how??? Thanks i have good hack yes having previous year 2011/2012 Snow Leopard Fully Working and I will now Lion 10.7.5 all Fully working only videocard nothing :( haha  Update: Asphalt 6 working 3D game not problem. Rush (app store buy) and 3D not working

#1942091 HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

Posted by BaSsie86 on 29 August 2013 - 03:53 PM

hello have u try to boot GraphicsEnabler=No ? have u try using another framebuffer ike Uakari ? good hackHave Now this GraphicsEnabler=YesAtiConfig=Juniper, vervet, uakari i have nothing GraphicsEnabler=No i go now hope work.  Snow Leopard working onDuke Nukem ForeverAngry Birds RioFinal Cut Pro etc Lion 10.7.5 only WorkingAngry Birds RioFinal Cut Pro etc 3D not working self Duke Nukem Forever :(

#1942089 HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

Posted by BaSsie86 on 29 August 2013 - 03:50 PM

Duke Nukem Forever Working for SNow Leopard 10.6.8 and NO working LION 10.7.5 :(:(:(:(Angry Birds Rio working for Snowleopard and Lion what i have problem my videocard ATI 5750. Working Final Cut Pro, Imovie, Iphoto ok only not 3D working for LION only Snow Leopard good.

#1942068 HELP TOPIC - further help in chat.osx86.hu/#legacykernel (IRC)

Posted by BaSsie86 on 29 August 2013 - 02:37 PM

 Hello All,  Motherboard: MSI 790FX-GD70Processor: AMD Phenom II x2 cores 550 black edition unlocked to x4 cores b50 black edition 3.1 GHZMemory: 8GB DDR3 1333mhz Working 64bitsSound: Working front, rear, voodooHDA and Device ID and to BIOS C1E disabledUSB: Working front and rearFirewire: Working on my Camera cable to Firewire.Harddisk: 1x 500GB WD black Edition for Mac OS X and Windows 8 1x 1TB WD Black EditionDVD: Dvd writer Videocard: 2x MSI R5750 1GB working 3 display (HDMI, Displayport to HDMI Adapter active, DVI) and FULL HD 1080P only*****not QE/CI working 3D Game or OpenGL not working and Geekbench not working***** That is my PC working AMD very.This KernelAMD Kernel 10.7.x RC 13 Bronzovka  This having too on Moutain Lion 10.8.4 working all good only have problem glitters and artefact AMD / ATI issue found here forum and i have back to Lion 10.7.5 working no glitters no artefact only QE/CI no :(:(:( Snow Leopard working QE/CI..
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy