Jump to content

XLR

XLR

Member Since 24 Jul 2008
Offline Last Active Today, 10:56 AM
*****

Posts I've Made

In Topic: Ozmosis

20 July 2016 - 02:37 PM

 

No, this sounds like an AptioFix issue... try loading AptioFix2 (from Clover installer or self-compiled) and boot boot.efi with "-norelocate" boot-arg.

 

Where should i put those badbwoys, and where the boot argument goes?

In Topic: Ozmosis

23 February 2016 - 05:04 PM

Try this!

The partition is there, and it works on my mbp but for some reason the latest oz can't see it.

 

Also, in CCC there's an option to recreate the partition after cloning:

 

20gmx55.jpg

In Topic: Ozmosis

23 February 2016 - 04:39 PM

There's some recovery partition issue with 167X. If i install a fresh copy of OSX i get the recovery partition, but if i clone it with CCC to another drive - i can't see the recovery anymore (not with F12 and not with alt). The partition is there and i can see it when booting this hard drive in macbook pro. Didn't have this issue with previous releases.

In Topic: Ozmosis

22 December 2015 - 03:09 PM

There's an interesting Time Machine issue in 1669: I have a 256GB SSD with 10.10.5 and a pair of new 3TB Seagates (all internal SATA) and if i backup the SSD to one of the 3TB drives - after reboot the computer freezes on American Megatrends logo, i can't even enter the BIOS. Nothing helps until i physically disconnect and format the backup drive. Did anyone else experienced anything like this?

In Topic: Ozmosis

18 December 2015 - 03:04 PM

Dear Santa, i would really love to have some Skylake support in the next Oz release. :santa:

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy