Jump to content

NeoNe

NeoNe

Member Since 29 Jun 2008
Offline Last Active Yesterday, 07:30 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: SwitchSound Script

13 May 2012 - 02:52 PM

i have the same error and it doesn't show in growl


error "AppleScript Editor got an error: alias \"Lion:Library:Scripts:SwitchSound:Sounds:drumshigh.aif\" doesn’t understand the «event µSNDplay» message." number -1708 from alias "Lion:Library:Scripts:SwitchSound:Sounds:drumshigh.aif"

Lion 10.7.3
Quicksilver ß60 (3850)
Growl 1.3.3

when i press hotkey Apple Script Editor with empty window opens and thats it and when i run script in Apple Script Editor i got error from above

In Topic: Nvidia GeForce 210 512MB ddr3 Palit on 10.7.3

09 May 2012 - 01:29 PM

SOLVED I made Custom EFI strings and place it to org.chameleon.Boot.plist i get resolution and transparency that means that OpenCL is working right and it was still a bit laggy so i removed AppleGraphicsPowerManagement.kext from S/L/E and fix permissions with Kext Utility then Reboot and no more lagg maybe slight but that is probably cheap graphic performance :)

In Topic: Installing Snow Leopard On A Dell Precision 490

23 February 2012 - 03:08 AM

thank you twuble for download link u saved me :) :)

becouse megaupload link is down i was getting mad i try all of bootloaders eaven try to make my own usb chameleon boot loader but with no luck.. chameleon boot loader wont boot at all i always get errors so with this 490boot i get error pci root uid not found and computer restarts :( so dont know what problem is and where that problem comes from not so much of informations to go with i even make my own DSDT.aml with DSDTSE editor i burn all cd's with all kind of bootloaders and im trying install original 10.6.0 version i remain with one last DL-DVD on witch i can put 10.6.7 version of mac but dont know if 490boot will work with it and dont know is that error in bootloader or becouse karnel version of mac couse i try options from netkas post http://netkas.org/?p=271 i tried UID=0 UID=1 and -pci1 -pci0 nothing works then i search google and found on tonymacx86 forum this link http://www.tonymacx8...?t=375&p=220854 i check my DSDT.dsl file to see if there is any info about DEVICE(PCI0) so i know is it 0 or 1 and here it is what i found


  Device (PCI0)
		{
			Name (_HID, EisaId ("PNP0A03"))
			Name (_UID, 0x04)
			Name (_ADR, Zero)
			Name (_PRW, Package (0x02)
			{
				0x0D,
				0x05
			})
			Method (_S1D, 0, NotSerialized)
			{
				Return (One)
			}

i dont know should i change
this line Name (_UID, 0x04)
to Name (_UID, Zero)
or Name (_UID, One)

what could be that error is that graphic card or cpu or hdd or its just some bug in 10.6.0 that is fixed in newer versions please someone help ???

this are my specs:

Dell Precision 490
CPU: Intel Xeon DP 5060
MBO: Dell - 0f9382 - foxconn

GPU: Point of View NVIDIA GeForce 8400GS 256MB

RAM: Qimonda 8GB FB-DDR2
HDD: Two 150GB 1WD1500HLFS in raid 0

In Topic: Installing Snow Leopard On A Dell Precision 490

08 February 2012 - 10:12 PM

i have same dell 490 but i cant download ziped file can someone please reupload this file again becouse megaupload is shuted down
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy