Jump to content

seano

seano

Member Since 22 Feb 2006
Offline Last Active Sep 21 2012 02:57 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Sucesses with JaS 10.4.6...

21 April 2006 - 01:35 PM

I have a perfect working solution of 10.4.5, but for some reason Jas's release of the 10.4.6 install just wont work.

It boots, but the system only appears to half load. Ive done it twice now, upgrade and fresh install....

The system as i say loads ok, but the CPU runs at full load and Finder is really unstable. Not sure where its going {censored} up....... maybe the ISO was corrupt downloading.... :surprised:

In Topic: Pimp My Mac(tel)

01 April 2006 - 09:02 AM

come on kids! there must be more modders out there!

I wanna see pro mods, ghetto modds, all of em!

In Topic: Anyone got their DWL-G520+ to work yet?

31 March 2006 - 12:46 PM

*sniff*

In Topic: Did i burn the right iso? Or is it something else

29 March 2006 - 01:20 PM

Erm, if u already have macosx_10.4.3_8f1111_for_dtk_userdvd.patched, then you dont need to go through the steps you did... burn it, boot, install...

If you have compatible hardware, you should be able to install natively. I would also recommend, installing 10.4.5, there is a fully patched (a few of them now) DVD ISO's around various torrent sites now....

good luck.

In Topic: Onboard LAN Marvell Yukon gigabit working on 10.4.4

29 March 2006 - 12:42 PM

did as per the orginal instructions, and works like a charm!

As a side note, you need to be logged on as root, or su root in console and edit manally using Pico or such......or you cant write to the info file.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy