Jump to content

ZiGOMATiK

ZiGOMATiK

Member Since 11 Jun 2008
Offline Last Active Feb 09 2013 01:19 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Black screen after installation

18 August 2011 - 06:25 PM

Thank you for your replies :)
I don't really know how to delete these drivers. I believe that I have to boot on the Mac OS X DVD, open Terminal and delete the files, no ? How do I know the name of the files and where are they ?

Thank you !

In Topic: Black screen after installation

17 August 2011 - 08:25 PM

I follow the link you gave me. Thank you !
If I boot with "Graphics Mode"="1024x768x32", I get "Still waiting for root device". I think of I put in boot.plist, it will be the same result, no ?

Now if I boot without flag in verbose mode only I gave a kernel panic, here is the screen :
Posted Image

Sorry for the crappy pic. If you have ever see this error...

In Topic: Elitebook 8540p - Retail Installation

21 April 2011 - 05:35 PM

Up ?

In Topic: Reboot on bootscreen

15 April 2011 - 09:19 PM

Thank you a lot, it works !
But I have another question. I installed OSX on a USB Key and I use the new version of Chameleon to boot on my key.
This one (and sorry for the very, very, crappy pic :D )
Posted Image

How can I edit the boot flags to add busratio=18 (for my case) ? It is possible ?
Thank you for your quick answers
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy