Jump to content

SkyZ

SkyZ

Member Since 20 Feb 2006
Offline Last Active Feb 05 2014 01:09 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Patched AppleUSBXHCI from OS 10.8.2

25 January 2013 - 03:31 AM

just tried Zenith432's 6th patch USBXHCI and removed PXHCD, same error again:

USBF: 34.210 AppleUSBHub[0xffffff803070f800]::ConfigureHub(hub @ 0x7c000000) could not get hub descriptor (0xe00002c2)
USBF: 34.210 AppleUSBHub[0xffffff803070f800]::ConfigureHubDriver Aborting startup for hub @ 0x7c000000, error 0xe00002c2 (invalid argument)

Guess I'll stick with bebop68 solution for now.

In Topic: Patched AppleUSBXHCI from OS 10.8.2

24 January 2013 - 02:45 AM

Patch 3 for MSI does cut the cpu in half for whatever reason. I have an mbp 17" with expresscard, and tried with nec 720200, 720202a. Speed very similar, and faster than any of the third party kexts, but no sleep. No sleep is a deal breaker for me.

Also patched doesn't work on fresco fl1000, and unpatched doesn't either (native kext supposed to work with fl1100 and fl1009). System Info shows the high speed and super speed buses, and eventually shows usb 3 to sata bridges plugged in, but doesn't mount the drives?

Best solution I've found - allowanyxhci-true in info.plist of native kext, plus unlocked pxhcd 1.0.10. All three cards work with this combo, and it says they're running under pxhcd but they have the higher speeds of the patched apple kext, and sleep works.


Thks bebop68, it works!! Just wondering why it used to work using

Zenith432's patched USBXHCI.kext and no need to use unlock PXHCD.kext until I rebuild the system using Fusion drive, should have nothing to do with it.....

In Topic: Patched AppleUSBXHCI from OS 10.8.2

23 January 2013 - 09:10 AM

Okay, Zenith432's 5th patched USBXHCI.kext worked perfectly on my MBP 2010 until I rebuild the system to use Fusion drive..... Now I got this error on startup and no drive can be recognize:


USBF: 43.130 AppleUSBHub[0xffffff803d0a9c00]::ConfigureHub(hub @ 0x7c000000) could not get hub descriptor (0xe00002c2)

USBF: 43.130 AppleUSBHub[0xffffff803d0a9c00]::ConfigureHubDriver Aborting startup for hub @ 0x7c000000, error 0xe00002c2 (invalid argument)

Any thought on this? Thank you guys :)

In Topic: LaCie USB 3.0 drivers are here for OS X

22 January 2013 - 05:11 AM

Okay guys, no need to use crappy 3rd party drivers anymore, as long as you've NEC chipset and follow this thread, you'll be all set. :thumbsup_anim:

In Topic: LaCie USB 3.0 drivers are here for OS X

25 July 2012 - 04:43 AM

Just for everybody's interest, Mountain Lion new version of IOUSBFamily.kext will kill patched/original Lacie/Caldigit/Sonnet driver, getta wait for new version coming out, or upgrade your mainboard to have IvyBridge chipset.......
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy