Jump to content



Member Since 01 Jun 2008
Offline Last Active Oct 06 2015 03:30 AM

#2171615 Clover OS X El Capitan USB

Posted by JBX on 01 October 2015 - 02:45 AM

Not sûre thati is relation to clover? Anyway tomorow Installer Will be upgrade to the latest cloverIssue maybe from the 1st GM beta update... anyway since I will wipe that install, I decided to try upgrade Clover to 3277 and working fine with default install settings.

#2171568 Chameleon OS X El Capitan

Posted by JBX on 30 September 2015 - 10:51 PM

Hope I am not out of line here but..... You can still use the last version. Just temporarily re-name the Install OS X El Capitan to Install OS X El Capitan GM then run the app to make installer USB. I just tested and works fine. Also you can use Chris's Universal OS X Installer app or even the His Clover app (but install your boot loader part). Many Thanks for your work Chris.

#2168915 [pre-release] OS X El Capitan 10.11.1

Posted by JBX on 18 September 2015 - 11:31 PM

Guys the issue I mentioned earlier after 10.11.1 update is back (see pictures)... only goes away when I run kext utility and reboot (or is this a random issue of running Clover in Legacy?). Ran all day yesterday with many reboots without it happening, but since my computer was shut down, today when I choose to boot to El Cap, it is back. Attached Files  DSC_2989.JPG 461.78KB 21 downloads  DSC_2988.JPG 506.83KB 13 downloads

#2168870 Chameleon OS X El Capitan

Posted by JBX on 18 September 2015 - 06:44 PM

I tested this new version and it works... but at 1st try I get black screen. Then I inject device-properties for my Video Card in org.chameleon.Boot.plist (like I use with Yosemite) and I can boot the installer properly. Since switching to Clover (Chris's Clover installer... I use Legacy) for 1st time and El Capitan, I will stick with that. But nice to still have the Chameleon option. Great work and thank you Chris for all the time you spend on this.

#2167719 Clover OS X El Capitan USB

Posted by JBX on 14 September 2015 - 01:40 AM

It's that damn old graphics card again, always embarrassing me  :lol:  Sorry, being new to Clover I should have checked that file. Anyway many thanks Chris for now your app and installer works! I have to learn about clover setup... everything looks OOB atm except patch AppleHDA and my network kext.  Attached Files  DSC_2987.JPG 261.09KB 8 downloads

#2156987 How to disable Windows Update in Windows 10

Posted by JBX on 01 August 2015 - 03:57 AM

If your like me, you don't want Windows Update running all the time. This is how to disable Windows Update in Windows 10: 1. Right click Start and select Run. Then type 'services.msc'2. Scroll down in services and find the Windows Update service.3. Right Click then open 'Properties'4. Set 'Start Up' type to 'disabled'5. Click “Stop” the Service button.6. Click Apply or OK button. DONE! If you try to use windows update it will give you an error.  Thanks to LabibKhan (@ answers.microsoft.com) * I edit it a bit for more clarity.

#2155290 OS X El Capitan DP's builds!

Posted by JBX on 24 July 2015 - 06:27 PM

mnfesq,  I can't boot into that OS atm (See attached photo). Is it a good idea to try and reinstall just the DP4 update from my Yosemite drive? Update: I have recovered back to DP3 by rebooting via thumb drive installer. After which I checked software updates (app store) and re DP2 & DP3 w/o re-downloading. Attached Files  ELCapDP4KP.jpg 161.19KB 6 downloads

#2151069 Chameleon OS X El Capitan

Posted by JBX on 06 July 2015 - 12:05 AM

This is great! Worked for me after I changed some items for my rig in org.chameleon.Boot.plist. Thanks for taking the time to do it.

#2118659 Nvidia Web Driver updates for Yosemite

Posted by JBX on 10 March 2015 - 04:28 PM

 Try this Netkas old driver, it works for me: Use this one, from few pages back, supports all 14C: http://us.download.n...43.02.02b04.pkg Thanks... that works.

#2088187 AppleHDAPatcher

Posted by JBX on 22 November 2014 - 01:03 AM

  11/21/2014 - Updated patches. Thank you man, works great!

#2073346 [NEW]_USB Installer_OS X Yosemite Chameleon_r2679 v10

Posted by JBX on 21 October 2014 - 07:21 PM

Just for info if it helps anyone here. If you have a similar video card (8800GT) and get a black screen with booting the installer or Yosemite (in my case, only for the installer on my thumb drive), removing the following kext worked for me. Same trick in Mavericks. AppleTyMCEDriver.kextAppleUpstreamUserClient.kextApplePolicyControl.kext ( found in… System/Library/Extensions/AppleGraphicsControl.kext/Contents/PlugIns/ApplePolicyControl.kext)  I Also removed any GeForce Tesla or NVD Tesla kext.

#1953939 10.9 GM Released.

Posted by JBX on 12 October 2013 - 08:17 PM

just to update and thank people in this thread for their time and help, the issue i had (not getting as far as the installer screen) was drivers.... solved here thanks to Rampage Dev. I probably have more to solve but making progress finally.

#1819331 10.7.4 is OUT !

Posted by JBX on 10 May 2012 - 03:24 AM

updated fine... only broke audio. Replaced AppleHDA.kext. Restart/repair permissions, delete com.apple.kext.caches folder (I always forget to delete that) restart. Audio working. Update: I'm getting KP's on initial boot up... dose not happen every time and after a hard shutdown and re-boot it's fine. Will try and take a picture next time it happens.
© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy