Jump to content

Dell_M6300

Dell_M6300

Member Since 23 May 2008
Offline Last Active Nov 27 2008 12:29 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Search is always broken

17 August 2008 - 01:55 PM

I'm getting the following error no matter what I search for:

There was an error processing the request. Please go back and try again, or contact an administrator for assistance.
connection to unix:///var/socketproxy/insanelymac.com/searchd:0 failed (errno=2, msg=No such file or directory)

In Topic: Leopard Update

28 May 2008 - 07:32 PM

best method of backing up???

Asus P5B Deluxe
G.Skill DDR2 800 2GB - F2-6400-CL4D-2GBPK
<snip>

Vista Home Premium On HD 1
Kalyway 10.5.2 and 9.2 Kernel On Partition on HD 2
TimeMachine Partition on HD 2


Um. #1: Go buy another hard drive. Having your Leopard install on the same physical drive as your TimeMachine makes it useless in the case of drive failure, your #1 enemy. Put it on another drive, but back up your kexts (/System/Library/Extensions) separately on a folder on your Leopard drive. Follow the instructions linked by others above and you should be ok.

-Adam

In Topic: Any digital TV USB/PCI device that does OSX and Windows?

26 May 2008 - 11:34 PM

Does anyone have a BLACK USB Hauppage HVR-950 working? mine is the -q model. I bought EyeTV 3 but its not recognizing the dongle...

In Topic: Install Guide For Dell Latitude D630 and D830

24 May 2008 - 10:30 PM

For the guy with the 630 or 830 who couldn't get past that "Vector:" bit after the "only one style." message...

Start 10.5.2 Kalyway DVD up

Wait for it to hit this line.

Go to sleep (You, not the computer).

Wake up and it will be at the Language Screen.

Thats what happens with my M6300. I have to leave the house for a couple hours in order for it to boot the DVD. I'm not kidding. This has worked twice now.

Good Luck!

-Adam

In Topic: How to get 2-Finger (or 1-finger) scrolling working on MOST laptop trackpads

24 May 2008 - 09:46 PM

Hi all, I have this working fairly well as noted but one hiccup:

FFSCROLL DOES NOT START AT BOOTUP.

I dragged it in to the folder listed in the tutorial, directly from the install package. I've repaired permissions several times since then. I get extremely erratic behaviour until i can get terminal open and start it up manually. As soon as FFScroll is loaded all is well.

Any suggestions as to why this isn't working on boot? Kalyway 10.5.2, vanilla kernel...
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy