Jump to content

Kasakka

Kasakka

Member Since 22 May 2008
Offline Last Active Jul 11 2014 08:43 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: 10.8.5 out

16 September 2013 - 10:51 AM

Works just as well as 10.8.4, just had to update GenericUSBXHCI.kext to a newer version.

 

Gigabyte GA-Z77X-UD3H, 3570K, GTX 660 Ti.

In Topic: VIA VT2021 - Need some help getting both, and with HDMI audio

03 September 2013 - 12:31 PM

Answering my own question:

Method (_DSM, 4, NotSerialized)
            {
                Store (Package (0x06)
                    {
                        "hda-gfx", 
                        Buffer (0x0A)
                        {
                            "onboard-1"
                        },
                        "layout-id", 
                        Buffer (0x04)
                        {
                            0x0C, 0x00, 0x00, 0x00
                        }, 
                        "PinConfigurations", 
                        Buffer (0x30)
                        {
                            /* 0000 */    0x10, 0x40, 0x11, 0x01, 0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 
                            /* 0008 */    0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 
                            /* 0010 */    0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 
                            /* 0018 */    0x50, 0x30, 0x81, 0x01, 0x60, 0x90, 0xA1, 0x90, 
                            /* 0020 */    0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 0x20, 0x21, 0x45, 0x07, 
                            /* 0028 */    0xF0, 0x00, 0x00, 0x40, 0xF0, 0x00, 0x00, 0x40
                        }
                    }, Local0)
                DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))
                Return (Local0)
            }

Thanks to toleda for code!

In Topic: Proper mouse tracking under OSX is live!

15 April 2013 - 05:14 PM

This works great, but do you think it would be possible to make it also work in tandem with BetterTouchTool? At least button mappings made in BetterTouchTool don't seem to work.

In Topic: New OS X compatible motherboard -> QUO

07 February 2013 - 11:17 AM

What about things like overclocking? Will it have suitable options (and heatsinks for the parts that need it) for that? What about Win8 and secure boot support?

Good that you included FireWire on it, it's becoming rare on other motherboards.

In Topic: insanelymac has been really hard to access for a couple off days anybody else...

07 February 2013 - 10:39 AM

@Kasakka please could I ask you to send me (or post here) your Traceroute and also the name of your ISP? This will massively help us track down the cause of this issue and we'll get it fixed ASAFP!


Here you go, my ISP is TeliaSonera.


traceroute to www.insanelymac.com (87.124.44.2), 64 hops max, 72 byte packets
 1  10.133.194.1 (10.133.194.1)  0.663 ms  0.483 ms  0.467 ms
 2  * nblzone-gw.lau.hel.fi.nblnet.com (83.145.193.133)  1.785 ms  1.608 ms
 3  pertr1-te0-3-0-5.lau.hel.fi.nblnet.com (83.145.255.246)  2.545 ms  2.458 ms  2.394 ms
 4  rtr3-te7-4.lau.hel.fi.nblnet.com (188.117.15.254)  1.977 ms * *
 5  te3-5.ccr01.hel03.atlas.cogentco.com (149.6.58.57)  2.236 ms  2.014 ms  1.855 ms
 6  te7-8.ccr01.hel01.atlas.cogentco.com (154.54.58.17)  2.146 ms  2.052 ms  2.044 ms
 7  te0-1-0-2.ccr21.sto03.atlas.cogentco.com (154.54.36.53)  9.273 ms  9.549 ms  9.390 ms
 8  te0-3-0-5.ccr21.ham01.atlas.cogentco.com (154.54.38.29)  31.615 ms  31.450 ms  31.387 ms
 9  te0-4-0-4.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com (154.54.60.173)  37.089 ms  37.058 ms  47.041 ms
10  te0-5-0-0.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com (154.54.38.58)  60.624 ms  109.787 ms  125.876 ms
11  te0-1-0-0.ccr21.lon01.atlas.cogentco.com (154.54.57.109)  113.615 ms  44.939 ms  45.069 ms
12  te1-1.mag02.lon01.atlas.cogentco.com (154.54.74.110)  57.717 ms  47.998 ms  47.871 ms
13  149.6.184.110 (149.6.184.110)  48.122 ms  48.182 ms  50.294 ms
14  87.124.32.94 (87.124.32.94)  50.502 ms  50.506 ms  50.495 ms
15  r1s.c2.catn.com (87.124.43.21)  50.503 ms  50.512 ms  50.467 ms
16  insanelymac.com (87.124.44.2)  50.810 ms  50.542 ms  50.508 ms

The traceroute seems to always complete but loading pages can sometimes hang. If I hit enter on the address bar again they sometimes load so I'm guessing the traceroute is just hammering the connection enough for it to succeed.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy