Jump to content

Badeendje

Badeendje

Member Since 17 May 2008
Offline Last Active Aug 26 2014 08:14 AM
*****

Posts I've Made

In Topic: OS X Mavericks 10.9.5 to Dev

15 August 2014 - 01:26 PM

No update here, what kind of update?

In Topic: OS X Mavericks 10.9.5 to Dev

14 August 2014 - 12:43 PM

I have that exact same bug with my 660ti... not sure that's an intel ogpu bug.

But it's annoying as hell that's true.

In Topic: OS X Mavericks 10.9.5 to Dev

13 August 2014 - 06:24 PM

New 13F14 release, gfx drivers are somewhat faster for me now again

In Topic: Brand New Apple Cinema Display 27" not working! HELP!

09 August 2014 - 03:04 PM

Well you could always see if you can borrow another graphics card to find out, probably the easiest solution.

For me most of the time they ship products to the Netherlands so most shops do ship to Europe.

 

As I don't own or tried those adapters I could not even begin to comment on them.

What you have could still be a quality product except you had bad luck and got a faulty one.

 

About the uefi... I got a maximus v gene + asus directcu ii 660ti with uefi firmware and it works like a charm with both 24" and 27"... so again if it's a uefi issue it's probably more related to the firmware implantation than uefi itself.

In Topic: Brand New Apple Cinema Display 27" not working! HELP!

09 August 2014 - 02:36 PM

This is the one I'm using; http://www.startech....ale~DP2MDPMF6IN

 

Had this on several cards, nvidia, ati on osx/linux/windows and it always works.

At my office we use these cables on 27" after upgrading from mac pro's to dells and it even works with quadro cards.

I'd say see if can have the adapter replaced, at least I can recommend the store I linked to.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy